Veeam Availability Suite – lukker Availability Gap

Virksomheder moderniserer deres datacentre for at stille it-services hurtigere til rådighed, styrke sikkerheden og kontrol og sænke driftsomkostningerne. Samtidig med at virksomheder bygger moderne datacentre, investeres der i server-virtualisering, moderne storage og cloud-baserede services baseret på stigende krav fra slutbrugerne, om adgang til data og programmer 24/7.

Mens kravet om høj tilgængelighed er stigende, stiller mange it-afdelinger sig tilfreds med backup-løsninger, hvor de fortsætter med at stå over for udfordringer som:

 • Langvarige RTOs og RPOs af timer og dage, der ikke er forenelige med en Always-On tilgang

 • Mindre end 6% af sikkerhedskopier testes hver kvartal

 • Mere end 16% af sikkerhedskopier undlades at blive genoprettet

 • 59% af patches eller opgraderinger til applikationer, hvilket resulterer i mere nedetid end forventet

 • Begrænset synlighed til at opdage problemer før de påvirker produktionsmiljøet

Dette åbner op for et gap - et Availability Gap - mellem den Availability som it i dag tilbyder brugerne, og det som rent faktisk kræves af en Always-On forretning. I virkeligheden siger 82% af CIOs, at der er en kløft mellem niveauet af tilgængelighed de giver og hvad slutbrugerne efterspørger.

Veeam lukker gappet

Veeam lukker dette gap ved at tilbyde en løsning, der opfylder alle krav for at et moderne datacenter kan tilbyde Availability. En løsning der bringer RTPO (Recovery Time og Point Objectives) ned på under 15 min. for alle data og applikationer. Virksomheder kan derfor udnytte investeringer i modernisering af datacenteret, til at opfylde alle krav til en Always-On forretning.

 • Data Loss Avoidance:
  forhindrer datatab og opnå RPO’er på mindre end 15 minutter. Med 2-i-1: backup og Replication ™, indbygget WAN Acceleration, Backup fra Storage Snapshots (HP og NetApp), integration til EMC Data Domain Boost, end-to-endkryptering og Veeam Cloud Connect.

 • Verified Protection:
  sikrer dine dataintegritet gennem automatiserede backup og DR test. Med SureBackup® og SureReplica, du vil være sikker på dine filer, programmer og virtuelle servere kan gendannes, når det er nødvendigt – hver gang.

 • Leveraged Data:
  minimér risikoen ved at sætte dine sikkerhedskopier i produktion. Med Virtual Lab, kan du teste ændringer i et isoleret og produktionslignende miljø inden de faktisk installeres i produktionsmiljøet.

 • Complete Visibility Gain:
  giver komplet synligheden af hele dit virtuelle miljø, således at du kan finde og blive advaret, før de viser sig i produktionsmiljøet. Veeam Availability Suite kombinerer centraliseret styring, Enterprise skalerbarhed og indbygget rapportering fra Veeam Backup & Replication™ med avanceret overvågning, rapportering og kapacitetsplanlægning Veeam ON™

Veeam løsning til danske virksomheder

Kontakt osKontakt os

Vil du vide mere om Veeam Availability Suite så kontakt Dustin allerede i dag på tlf. 7013 7040 eller din account manager direkte.

Kontakt en rådgiver
Veeam Availability Suite


TEKST: VEEAM FOTO: SHUTTERSTOCK

Artiklen er hentet fra Dustins Focus katalog.