Stigende datamængder øger risikoen for angreb

Datamængderne stiger eksplosivt hvert år, hvilket medfører at flere enheder vil være forbundet til internettet. Data vil i højere grad blive håndteret i forskellige cloud-løsninger – det er der ikke noget nyt i, men det stiller din virksomhed over for en stadig større udfordring i hvordan I sikrer og håndterer jeres forretningskritiske data i henhold til hackere og cyberkriminelle.

Man hører som oftest om sikkerhedshuller i større virksomheder, men realiteten er at især mindre og mellemstore virksomheder er i risikogruppen. Ifølge Symantecs Internet Security Threats Rapport 2014 er hvert andet målrettede hackerangreb rettet mod virksomheder med under 250 ansatte. Dette sker fordi store virksomheder typisk har fokus på en mere omfattende sikkerhedsløsning, mens mindre virksomheder ikke altid har en ligeså effektiv it-sikkerhedsstrategi eller fordi de mangler it-sikkerhedsressourcer. Især nystartede virksomheder står over for disse problemer.

Tag ansvar for dine og andres data

Som virksomhed har du også et ansvar over for dine kunders data og for at undgå tab af fortrolige oplysninger. Tag et ansvar i dag og find i samråd med Dustin og Symantec den rette sikkerhedsløsning som passer til din virksomheds behov og forbrug. Dustin og Symantec kan i samarbejde rådgive og hjælpe din virksomhed med gode råd til din it-sikkerhed og finde frem til de løsninger, som kan hjælpe din virksomhed med at undgå datalækager, beskytte data på endpoints, fysiske og virtuelle serverer, samt sikre regelmæssige backups og recovery af data hvis uheldet er ude.

Kontakt osKontakt os

For mere produktinformation:

Kontakt en rådgiver
Symantec it sikkerhed for din virksomhed
Symantec backup af data
TEKST: SYMANTEC FOTO: SYMANTEC

Artiklen er hentet fra Dustins Focus katalog.