Når hardware og software skal integreres

At Dell er en af verdens største og førende leverandører af hardware-udstyr er velkendt af alle, der interesserer sig for it. Men at Dell også har en stor softwareafdeling, med et mangfoldigt udvalg af løsninger, er måske mere ukendt for det store flertal. Software er i dag Dells størst voksende forretningsenhed med flere end 1 million slutkunder.

Dell software fokuserer på at have enkelte, men kraftfulde it managementløsninger og services der giver skalerbare og integrerede løsninger, for at øge værdi og fremskynde resultater. Ved at lytte til kunderne fortsætter Dell Software med at identificere områder, der hjælper organisationer af alle størrelser med at styre og beskytte applikationer, systemer, udstyr og data, nemt og sikkert.

Her er der tale om specialistløsninger på specifikke områder, samt funktioner, der kan reducere kompleksiteten. Der sigtes mod at tage det bedste fra flere verdener med Dells brands og verdensomspændende organisation samt bevare specialist- og brancheviden fra de specialiserede store og små softwarevirksomheder, som tilsammen udgør en stærk portefølje.

Dell Software gøre det nemt

Det vrimler med muligheder inden for informationsteknologi (it), der giver ekstra værdi for virksomhederne. De rigtige løsninger kan give virksomheder den fleksibilitet og innovation, der skal til for at være foran i markedet, samt tiltrække og fastholde flere kunder.

Men for at organisationerne kan opnå alle de fordele og muligheder, der ligger i de forskellige løsninger, skal man effektivt kunne navigere mellem de forskellige muligheder og styre uden om faldgruberne. Dell Software kan levere de omfattende muligheder, du har brug for til at tackle disse udfordringer.

Dell gør det nemt og sikkert at styre og beskytte applikationer, systemer, udstyr og data for virksomheder af alle størrelser. Det enkle og kraftfulde software, kombineret med Dell hardware og services, giver skalerbare og integrerede løsninger, der øger værdi og fremskynder resultater.

Uanset om det er Windows-infrastruktur, cloud, mobile computing, eller netværk, databaser og business intelligence, kan Dell drastisk reducere kompleksiteten og risikoen og åbne op for de muligheder, der ligger i dagens fremtidssikrede it-løsninger.

Hvis du allerede har al den Apple hardware du behøver, skal du blot følge de 4 enkle trin for at komme i gang med at effektivisere dine virksomhedsejede iOS-anvendelser. Er du stadig ikke helt klar kan du kontakte Dustin direkte, der kan give dig råd og vejledning om Apples produkter og hvordan du kan anvende dem bedst muligt i netop din virksomhed.

Databeskyttelse, der vokser i takt med virksomheden

Dell Software har løsninger til backup og recovery man kan stole på. I takt med at jeres fysiske og virtuelle miljø udvikler sig, skal jeres politikker for databeskyttelse også kunne følge med. Med Dell NetVault Backup og AppAssure, sammen med backup-to-disk appliances, som Dell DR og DL-systemer, kan I sikre at I kan leve op til de ønskede backup vinduer og gendanne ethvert stykke data på et hvilket som helst tidspunkt - alt imens I kan holde trit med de stadig stigende mængder af data.

Dell it managementløsninger

Kontakt osKontakt os

For mere produktinformation:

Kontakt en rådgiver
DELL - it-løsninger til din virksomhed


TEKST: DELL FOTO: DELL

Artiklen er hentet fra Dustins Focus katalog.