Mød næste generation af Dell PowerEdge Servere 

Hurtigere adgang til data, øget produktivitet med zero touch opsætning og optimering af dine workloads med en stabil arkitektur. Alt dette, og mere, er muligt med dennye generation af Dell™ PowerEdge™ servere.

Dell poweredge
Dell poweredge
Dell poweredge

Dustin hjælper dig til bedre skalering, nemmere styring og hurtigere udvikling med de nyeste Dell PowerEdge ser vere – her ser du hvordan:

State-of-the-art systemsmanagement funktioner

Det har aldrig været nemmere at administrere en ser ver. Med iDRAC Direct får du en hurtigere lokal opsætning, og du kan nu kontrollere, overvåge, opdatere og lave opsætninger med din smartphone. Dell har altså lavet en forbedring af it-roduktiviteten med automatiserede processer, som reducerer vedligeholdelsen og tidsforbruget på de daglige opgaver.

Storage optimeret tilapplikationer og workloads

Med hjælp af et in-server flash design forøges hastigheden på dine kritiske workloads og applikationer, og de forbedrer desuden udnyttelsen af diske, da de har fået intern data-tiering og hybrid storage. Du kan nu udnytte fordelen ved optimale storagekonfigurationer til virtuelle SAN og Microsoft Storage Spaces® teknologier.

Konfigurationer, dermøder dine krav til ydelse

Den næste generation af PowerEdge servere kommer med en bred vifte af konfigurationer, der giver mulighed for skræddersyede løsninger, som matcher specifikke workloads. Med Dell Fresh Air kompatible konfigurationer kan du desuden nedbringe dine omkostninger samtidig med, at de konsoliderer dine ressourcer med et kompakt virtualiseret miljø.

Investeringer i data og it har aldrig været mere kritiske. Uanset om din organisation bruger data til at forudsige fremtiden, optimere resultater eller vinde nye kunder, vil næste generation af Dell PowerEdge servere hjælpe dig til at skalere bedre, give nemmere styring og hurtigere udvikling.

TEKST: DELL FOTO: DELL

Den nye generation

PowerEdge R730xd

En arbejdshest med en 2 socket server, som er designet til maksimal storagefleksibilitet og effektiv udskalering på bare 2U i dit rack.

PowerEdge R730

En 2 socket, 2U rackserver, der understøtter flere GPU’er eller acceleratorkort. R730 tilbyder fantastisk ydelse og fleksibilitet til krævende datacentre.

PowerEdge R630

Al ydelse fra en 2 socket server på bare 1U. R630 giver dig kompakt ydelse til datacentret - stadig med fleksible skaleringsmuligheder.

PowerEdge T630

En 2 socket towerserver, som også kan bruges som 5U rackmonteret server. T630 giver masser af plads til intern storage, ydelse og skalérbarhed, primært til mellemstore kontorer eller mindre datacentre.

PowerEdge M63

M630 er en 2 socket blade-server, der giver samme processorkraft og hukommelsesskalering som andre formfaktorer. Den kan bruges i M1000e og VRTX konvergeret infrastruktur chassiser, og muliggør opsætning hvor som helst - fra små filialkontorer til de største datacentre.

Artiklen er hentet fra Dustins Focus katalog.


Se udvalgte Dell PowerEdge maskiner.