Den perfekte storageløsning er All-Flash

Datacentres infrastruktur har netop gennemgået en enorm forandring ved at flytte fra den fysiske verden til den stort set virtuelle verden, som vi kender i dag. Nu er en tilsvarende transformation i gang, væk fra de traditionelle diskbaserede storageløsninger til All-Flash baseret storage. Den nyeste generation af All-Flash memory arkitektur, der er fundamentet i blandt andet HP 3PAR, giver en potent kombination af performance og skalerbarhed i ét enkelt array.

Storagebehovet er blevet en konstant udfordring for it-afdelingen. Med HP 3PAR All-Flash Storage arrays tages udfordringen op,og de kan i dag erstatte traditionelle storage systemer i virksomhedens datacenter. HP vil påstå, at der aldrig har været et bedre tidspunkt end nu for virksomheder på udkig efter flash-baserede løsninger. Det løser ikke blot specifikke problemer med performance,men booster også virksomhedens applikationer, så det er muligt at udføre flere jobs på kortere tid. Endda med færre ressourcer.

HP 3PAR

Med HP 3PAR’s helt unikke udnyttelse af SSD kapaciteten samt in-line reduktion af kapacitetsbehovet ligger den reelle pris pr. GB stort set på samme niveau som traditionelle diske. All-Flash baseret storage er den perfekte løsning, når behovet ikke kun er kapacitet, men også høj ydelse. Dette betyder, at All-Flash løsninger, som HP 3PAR 7450 og 7200 arrays, ikke længere er nicheprodukter hvor performance alene er den vigtigste drivkraft. De er også et interessant alternativ til krævende miljøer som VMware, CRM, ERP, Microsoft SharePoint, databaser, VDI og meget mere. I juni på HP Discover introduceredes HP 3PAR StoreServ 7450 All-Flash array med ekstremt høj performance (900.000 IOPS). Blot to måneder senere på VMworld annonceredes HP 3PAR 7200 All-Flash array til startpriser fra 195.000 kr. Så nu kan du sige “flash” og “overkommelig” i samme sætning.

De unge generationer, der nu er på vej gennem uddannelsessystemet bliver ofte kaldt de digitale indfødte, fordi nettet for dem er en selvfølge. De accelererer udviklingen yderligere, når de rammer arbejdsmarkedet. Så spørgsmålet lige nu er ikke, om devices med touch vil buldre frem. Spørgsmålet er, hvordan de bruges bedst muligt til business?

Potentiale og de fordele

Gennem en række cases med blandt andre Carglass® A/S og Dansk Supermarked skaber hvidbogen en enestående oversigt over det omfattende potentiale og de fordele, som findes i at benytte Windows 8-baserede touch produkter til businessbrug.

Så spørgsmålet er, hvorfor ikke vælge HP 3PAR All-Flash når:

  • Applikationerne kan performe langt hurtigere (10x) og mere stabilt (99.9999% oppetid).

  • Storageløsningen bruger mindre strøm (80% mindre) og fylder mindre (10x).

  • Og samtidigt fås alle de kendte 3PAR funktioner, som et forretningskritisk workload  kræver. Herunder transparent failover, synkron remote kopiering samt reservationsløse  snap-shots.

TEKST: CHRISTIAN POST, HP FOTO: HP

Christian Post, HP Storage Løsningsarkitekt

“DCIG, July 2014 MAKING THE RIGHT FLASH MEMORY STORAGE ARRAY BUYING DECISION”

Konkluderer følgende:
“HP 3PAR Store-Serv 7450 delivers the Best of Modern, Next Gen Flash Memory Architectures and Proven Data and Storage Management Software Services”

Læs mere i DCIG’s rapport om flash på dustin.dk/flashrapport.

DCIG buyers guide

Artiklen er hentet fra Dustins Focus katalog.


Se HP 3PAR.