Tid til mere fleksibelt arbejdsmiljø

Mobilitet giver store produktivitetsgevinster, men også store udfordringer. Vi oplever i disse år fundamentale ændringer ift, hvor vi arbejder, samt hvor vi skaber, gemmer og får adgang til data. Medarbejdernes mobillitet er vigtigere end nogensinde før, men med de øgede krav til mobilitet, er der en lang række spørgsmål, der dukker op.

Et blandt mange er spørgsmålet om, hvordan virksomheden kan honorere medarbejderes krav til mobilitet, men ikke gå på kompromis med sikkerheden. It-afdelingerne skal balancere ønsket om at tilbyde den efterspurgte teknologi, samtidigt med at de beskytter organisationen imod de risici, som de øgede slutbrugerkrav udsætter organisationen for.

De tradionelle metoder til at sikre enheder, giver ofte øget kompleksitet, da de er svære at administrere og har en negativ effekt på systemets ydeevne og brugeroplevelse. Sidst og ikke mindst opererer sikkerhedsløsningerne ofte på tværs af eksisterende it-processer og supporterer ikke nødvendigvis alle OS platforme. Så hvordan balanceres slutbrugerforventningerne til at arbejde, hvornår, hvor og hvordan, med behovet for at sikre organisationens data?

Én samlet management-konsol

Hos Dell tror vi på, at sikkerhed og compliance ikke behøver at gå ud over slutbrugerens effektivitet. Vi tilbyder derfor omfattende løsninger til at beskytte data på enhver enhed, eksternt medie og i Skyen med one touch præ-definerede compliance skabeloner, der simplificerer processerne. Dells sikkerhedsløsninger opererer på tværs af eksisterende it-processer - såsom patch management, og giver it-afdelingen en samlet management-konsol, hvor alle enheders sikkerhedsbehov kan administreres.

Dell Data Protection

Enhver sikkerhedstrategi bør inkorporere stærk autentificering og avanceret malware beskyttelse. Derfor udviklede Dell Data Protection løsningerne, så alle relevante områder bliver beskyttet, ”out of the box”.

DDP | Enterprise Edition

DDP | Hardware Crypto Accelerator

DDP | Mobile Edition

Hvilken sikkerhedsløsning vælger du?

Udrul en omfattende krypteringsløsning der hjælper med at sikre data og opnå compliance. Dell Data Protection | Encryption Enterprise Edition beskytter system diske og ekstern medier og inkluderer stærke management, audit og policy løsninger. Alt sammen fra en central konsol der fungerer med virksomhedens eksisterende IT processer.

Dell Data Protection | Encryption og Hardware Crypto Accelerator, er hardware baseret kryptering designet til miltæret og giver upåvirkelig sikkerhed. Fås til visse Dell Latitude laptops, Dell OptiPlex desktops og Dell Precision workstations. DDP | Hardware Crypto Accelerator giver dig det højeste certificerings niveau (FIPS 140-2 Level 3), der er tilgængeligt på markedet.

Udrul en nem administrerbar mobil sikkerhedsløsning til at beskytte data tilgået via mobil telefoner eller tablets. Dell Data Protection | Mobile Edition krypterer og dekrypterer data tilgået på iOS og Android enheder.Løsningen giver dig centraliseret og simplificeret administration og gør dig i stand til nemt at sætte policies og restriktioner op, på tværs af forretningen og dermed hurtigt svare igen på sikkerhedsbrud eller wipe mistede enheder.

DDP | External Media Edition

DDP | Cloud Edition

DDP | BitLocker Manager

DDP | Personal Edition

Lukker sikkerheds huller, beskyt virksomheden og kundeinformation på diverse medier og sikrer brugen af diverse medie indgange på dine enheder med Dell Data Protection | External Media Edition. Da der er fokus på data kryptering, kræver det ikke nogen særlig formattering, så brugeren kan bruge eksterne medier, som de altid har gjort. Fleksible politikker gør det muligt for medarbejdere at mixe personlige data med beskyttede. Er inkluderet i DDP | Enterprise og Personal Edition, External Media Edition er også muligt, som en selvstændig løsning for virksomheder, der allerede har en eksisterende software eller hardware krypteringsløsning.

Beskyt data som det bevæger sig ind og ud af den offentlige Sky med Dell Data Protection | Cloud Edition. Løsningen krypterer og dekrypterer data der er gemt og delt I offentlige foldere såsom Box, Dropbox eller OneDrive, så medarbejdere kan bruge disse værktøjer som de altid har gjort uden afbrydelser.

Til organisationer der allerede bruger Microsoft BitLocker til kryptering har Dell lavet, Dell Data Protection | BitLocker Manager der hjælper til at simplificere enterprise data administration og sikkerhed. Løsningen kan booste  Microsoft BitLocker med fjern administration, auditing og rapportering.

Er udarbejdet til mindre organisationer eller afdelinger og er nemt at udrulle, kan adminstreres lokalt og giver fleksible krypterings muligheder, så virksomhedens og kundernes data er beskyttet.

TEKST: DELL FOTO: DELL