Microsoft sætter nye trends

På de næste sider sætter vi fokus på de vigtigste trends og nyheder fra Microsoft. Du kan blandt andet læse om den ny-lancerede Microsoft Surface Pro 3, den genopfundne Windows Phone, Windows 8.1, der giver dig mulighed for at drive forretning på touchklienter samt få et overblik over Office 365. 

Microsoft trends - mobiltelefon
Microsoft trends - surface
Microsoft trends

I it-verdenen tales der meget om trends, og hvad du som it-indkøber og/eller -chef skal holde øje med. Vi har forsøgt at give dig et overblik over de største trends på markedet fra Microsoft herunder.

Tabletten, der kan erstatte din bærbare pc

Surface Pro 3 er det nyeste skud på stammen i Microsofts tabletfamilie. Den byder på al den kraft og performance, du forventer af en pc. Med Surface er der kun behov for at én enhed til både arbejde og underholdning. Surface Pro 3 er skabt til den mobile bruger; 12” skærm, under 1 centimeter tyk og vejer mindre end 800 gram – et let værktøj at have med på farten. Og med alle de egenskaber du forventer af en pc, er Surface Pro 3 både tablet og pc i én.

Nysgerrig efter mere? Besøg www.dustin.dk/surface

Microsoft Surface

Den mest personlige smartphone i verden er nu endnu mere personlig

Windows Phone 8.1 er genopfundet for at gøre det det innovative billigt – med en enhed til ethvert budget. Hver Windows Phone er lige så unik, som du er, og afspejler de ting, som du holder allermest af.

Effektivitet – Din Windows Phone er optimeret til at fungere smartere med det intuitive tastatur, længere batteritid, intelligent lagring og meget mere.

Handlingscenter – Med et strøg kan du kontrollere meddelelser som f.eks. e-mail og sms, samt se fire hurtige handlinger og hurtigt aktivere/deaktivere dem igen.

Kommunikation – E-mails på Windows Phone kan tilpasses og er fri for rod. Se flere konti i én indbakke og gruppér meddelelser, som du helst vil have dem.

To SIM-kort – Få to linjer på én telefon, og gør det nemmere at afbalancere dit arbejde og personlige liv.

Læs mere om Windows Phone 8.1 på www.dustin.dk/windowsphone

Alt det du kender, bare bedre – Windows 8.1 

Det skrivebord, du kender, med de velkendte mapper og ikoner, er her stadig, og det er faktisk endnu bedre end tidligere med ny jobliste og strømlinet filhåndtering.  Programmerne er også velkendte. Word, Excel, PowerPoint og andre programmer, du stoler på, fungerer, som du er vant til. Brug mus og tastatur, og organisér dine ting i mapper på skrivebordet.

De 5 amuletter

De 5 amuletter er til ting, du ofte anvender; Søg, Del, Start, Enheder og Indstil giver dig hurtig adgang til eksempelvis at søge på nettet og på din pc, udskrive dokumenter og sende billeder og links via e-mail. De er altid tilgængelige i højre side af skærmen, uanset, hvor du befinder dig i Windows. 

Se mere, gør mere

Med Windows 8.1 kan du arbejde på din egen måde og nemt skifte fra det ene til det andet. Afhængig af størrelsen på skærmen kan du se op til fire apps på skærmen samtidig. 

Dit Windows, overalt

Brug din Microsoft-konto til at logge på enhver af dine enheder, der kører Windows 8.1, og du vil se samme layout, apps og indstillinger. Når du logger på med din Microsoft-konto, får du adgang til en verdens af apps fra Windows Store, og du kan gemme, se og redigere dine dokumenter og billederne online med SkyDrive.

Læs mere om Windows 8.1 på www.dustin.dk/windows


Artiklen er hentet fra Dustins Focus katalog.

TEKST: MICROSOFT FOTO: MICROSOFT