Fokus

Workstation.

Gode råd til dig, der kræver ekstra høj performance i dit arbejde.

Fokus workstation

siger Johan Steffensen, nordisk forretningschef for workstations hos Lenovo

Ny mobil serie giver kreativitet uden begrænsninger

Til dig, der vil have fuld fleksibilitet i hverdagen, har Lenovo designet en helt ny serie af mobile workstations. ThinkPad P-serien bygger på Intels Skylake-processorer og har et robust og hårdført design til brugere, der ikke vil gå på kompromis med ydeevnen.

Nye ThinkPad P er en serie af effektive, pålidelige og innovative mobile workstations. De er perfekte til brugere, der kræver produktivitet på kontoret eller på farten, siger Johan Steffensen, nordisk forretningschef for workstations hos Lenovo.

– Hele tanken bag serien ligger i en tradition om at bygge ekstremt gode maskiner. ThinkPad P50 og P70 er vores mest kraftfulde mobile workstations nogensinde. Forestil dig ydeevnen i en workstation, mobiliteten hos en Ultrabook, fantastisk grafik, batteritid til hele dagen og en robust konstruktion kombineret med højopløst video og førsteklasses sikkerhedsløsninger, siger han. Med lanceringen af Skylake kom desuden muligheden for Thunderbolt USB 3C, en løsning, der giver dig en overførelseshastighed på op til 40 gigabit pr. sekund.

Hvis du arbejder med tegninger og vil have en kombineret tablet og bærbar workstation, er der en anden nyhed fra Lenovo; ThinkPad Yoga P40. Ifølge Johan Steffensen er den særligt udformet til designere, ingeniører og arkitekter, der vil skitsere og designe direkte på deres tablet eller computer, og som samtidig har behov for fuld mobilitet. ThinkPad P40 Yoga er certificeret til at køre et komplet udbud af professionelle applikationer uden kompromisser.

– Det er verdens første 2-i-1 mobile workstation med Yogas berømte 360-graders hængsler, der gør, at den har fire forskellige tilstande. Den er bygget til hverdagens opgaver og har en grafikprocessor, der er perfekt til redigering af billeder, video og grafik. Du kan skitsere og køre ISV-certificeret software uden at ofre performance eller skifte enhed. Den leveres desuden med Windows 10 og har selvfølgelig Intel Skylake-processorer, fortæller han.

En spændende detalje, der gør ThinkPad Yoga P40 ekstra brugervenlig, er, at den er udstyret med en pen fra Wacom. Pen-teknologien giver et helt nyt præcisionsniveau, der minder om traditionelle pensler og penne.

– En anden smart funktion med pennen er, at du oplader den ved at docke den i din pc. På 30 sekunder har du 8 timers opladning, siger Johan Steffensen.

Selvom Lenovo er kendt for deres bærbare computere, har de også stationære workstations, der tilbyder maksimal performance til dem, der arbejder med rigtig tunge og krævende programmer. Deres nyeste ThinkStation P-serie tilbyder nu muligheden for at bygge din workstation ud fra dine egne behov og har blandt andet de nyeste Skylake-processorer fra Intel.

– Her har vi maskiner med ekstrem ydeevne, der kan levere op til 36 CPU-kerner, 1 TB hukommelse og have op til 16 diske i ét kabinet samt 4 grafikkort i den mest kraftfulde maskine. Tanken bag ThinkStation er, at de skal være nemme at bruge og opgradere efter behov. Resultatet blev et fleksibelt design, der gør det nemt at få adgang til og udskifte komponenter i computeren, siger Johan Steffenson.

Lenovo er den eneste leverandør, der har en certificering fra Greenguard, en virksomhed, der sætter standarder for at definere produkter med lave niveauer af kemikalier og partikeludslip i luften inden for. Det gør, at deres workstations bliver mere miljøvenlige at have på kontoret.

– I dag bruger vi 90 procent af døgnet inden døre, og luften inden for er to til fem gange mere forurenet end luften uden for. Det er derfor vigtigt at reducere partikeludslippene på kontoret, siger Johan Steffensen.

Udvalgte produkter