Fokus

Workstation.

Gode råd til dig, der kræver ekstra høj performance i dit arbejde.

Fokus workstation
Udviklingen inden for kategorien workstations, computere med ekstra meget kraft til krævende programmer, går meget hurtigt. I dag fås både 3D-teknologi og tynde bærbare pc’er, der gør arbejdet hurtigere og nemmere. Vi har spurgt tre eksperter, hvad de kan tilbyde på området.

Elina Helmer, Client Solutions Marketing Manager, DellHøj ydeevne på farten

I dag forventer vi samme standard og fleksibilitet på arbejde, som vi har i hjemmet, og vi vil helst have mulighed for at arbejde på farten, selvom vi har behov for høj ydeevne. Det viser en stor undersøgelse foretaget af Dell baseret på 1000 brugere i hele Europa.

Læs hele artiklen »


Lars Højbjerg Larsson, Category Manager, HPSmartere arbejde med ny 3D-teknologi

HP’s nyeste 3D-teknologi åbner op for nye arbejdsmåder. Lars Højbjerg Larsson, Category Manager hos HP, fortæller om, hvordan deres produktnyheder kan effektivisere hverdagen for alt fra medicinske forskere til lærere og arkitekter.

Læs hele artiklen »


Johan Steffensen, nordisk forretningschef for workstations hos LenovoNy mobil serie giver kreativitet uden begrænsninger

Til dig, der vil have fuld fleksibilitet i hverdagen, har Lenovo designet en helt ny serie af mobile workstations. ThinkPad P-serien bygger på Intels Skylake-processorer og har et robust og hårdført design til brugere, der ikke vil gå på kompromis med ydeevnen.

Læs hele artiklen »

Alle udvalgte produkter