Læs eksperternes råd til, hvordan du får en mere produktiv hverdag i skyen.

 

Del kreativiteten med Creative Cloud for teams

Nu kan du dele dine idéer uden at være afhængig af enhed eller sted. Med 2015-udgaven af Creative Cloud får din kreativitet frit spil takket være CreativeSync-teknologien, som synkroniserer dine idéer og gør det nemt at forvandle dem til materiale i alle dine mobile enheder.

Med den nye version af Creative Cloud for teams får du altid de nyeste versioner af dine favoritprogrammer helt automatisk. Og har du brug for inspiration, findes der et kreativt community, hvor du kan dele dit arbejde med andre. Adobe tilbyder desuden eksperthjælp til dem, som vil arbejde videre og udvikle deres kundskaber.

– I abonnementet indgår avanceret teknisk support døgnet rundt samt to eksklusive personlige konsulentsessioner pr. bruger og år, fortæller Jes Schyum, nordisk kommunikationschef hos Adobe Systems Nordic.

Automatisk synkronisering

Creative Cloud gør desuden den kreative proces nemmere fra start til slut og indeholder det, du har brug for, for at kunne udføre et godt stykke arbejde, uanset hvor og hvornår du bliver inspireret.

– En af de største forretningsfordele med Creative cloud for teams er, at alt på dine enheder opdateres i realtid. Har du brug for at skitsere på en idé, når du f.eks. sidder i toget på vej til arbejdet, gemmer du den bare på mobilen eller deler den med en kollega, og så kan du åbne den i Photoshop på din arbejdscomputer uden at gøre mere, forklarer Jes Schyum.

Adobe CreativeSync-teknologien synkroniserer automatisk dine filer, skrifttyper, fotos, designmateriale, indstillinger, metadata og Adobe Stock-filer. Den danner desuden baggrund for dine Creative Cloud Libraries og giver dig straks adgang til dit favoritmateriale direkte fra programmerne.

Arbejd mere effektivt

I 2015-udgaven af Creative Cloud for teams er alle programmer blevet opdateret for, at du skal kunne arbejde hurtigere og mere effektivt. Det er den største opdatering hidtil med mange opdateringer i alle apps til pc, Mac og mobil.

– Du finder innovationer som tegneoverflader i Adobe Photoshop, forbedringer i ydelsen i Adobe Illustrator og InDesign samt nye touch-funktioner i flere programmer.

Med Creative Cloud for teams kan arbejde udføres og deles til mange typer af mobile enheder, som f.eks. mobiltelefon, tablet og både iOS, Android og Windows Phone.

Bekymringsfri licenshåndtering

Der er tre forskellige typer af abonnementer til Creative Cloud afhængig af virksomhedens størrelse; individuals, teams og enterprise. Jes Schyum mener, at Creative Cloud for teams, som egner sig til små og mellemstore virksomheder, også gør hverdagen nemmere for it-afdelingen.

– Vores licenshåndtering er en af de store fordele for dig, der administrerer it i virksomheder. Du får en bekymringsfri software- og licenshåndtering, som hjælper med at holde omkostningerne nede. Det er nemt at se, hvem, der har en licens og at give den videre, hvis man ønsker det.