Nu eller aldrig-priser

Læs eksperternes råd til, hvordan du får en mere produktiv hverdag i skyen.

Nu eller aldrig-priser

Øg produktiviteten i skyen

Dagens mobile arbejdsmåde stiller større krav til sikkerhed og tilgængelighed. Vi har talt med tre eksperter om, hvordan du kan arbejde effektivt i skyen og samtidig være sikker på, at dit data altid er sikkerhedskopieret.


Daniel Siberg, Microsoft.

Office 365 er det komplette kontor – i skyen

Vil du kunne arbejde hvor og hvornår du vil, på mobilen, tabletten eller computeren? Med Microsofts Office 365 har du dit kontor med dig overalt og får en mere produktiv hverdag. Med smarte funktioner som Delve og Yammer bliver det desuden endnu nemmere at samarbejde og dele informationer i skyen.

Læs hele artiklen »


Jes Schyman, Adobe.

Del kreativiteten med Creative Cloud for teams

Nu kan du dele dine idéer uden at være afhængig af enhed eller sted. Med 2015-udgaven af Creative Cloud får din kreativitet frit spil takket være CreativeSync-teknologien, som synkroniserer dine idéer og gør det nemt at forvandle dem til materiale i alle dine mobile enheder.

Læs hele artiklen »


Werner van Unen, Symantec.

En enkel og fleksibel backupløsning til hele dit it-miljø

En udfordring for mange virksomheder er at finde en smart måde at sikkerhedskopiere data på, uanset om miljøet er fysisk, virtuelt eller cloud-baseret. Symantec har derfor lavet Backup Exec 15, en fleksibel totalløsning, som fungerer i alle typer it-miljøer, pakket i én licens.

Læs hele artiklen  »


Alle produkter