Fokus: Printere.
Fokus: Skrivare.

GANT: Lavere printomkostninger og pænere udskrifter

Da modevirksomheden GANT i maj 2013 flyttede sit hovedkontor, opdaterede de deres printløsning. Aftalen med Dustin betyder, at udskrifterne fungerer og har høj kvalitet, uden unødvendige udfordringer for it-chefen.

GANT udvider

Med sin blanding af amerikansk afslappethed og europæisk elegance har GANT etableret sig over hele verden. I foråret 2013 var man vokset ud af sit gamle hovedkontor i Nacka strand og flyttede til større lokaler i Frihamnen.

Print som funktion

I forbindelse med flytningen sørgede GANT for at opdatere deres printløsning. For GANTs designere er det centralt, at man har gode printere, som fungerer. Er der problemer med udskrifterne, kan de simpelthen ikke arbejde. For at undgå store engangsudgifter, som belaster budgettet og for at slippe for at håndtere vedligeholdelse osv., købte GANT print som funktion. Når man nu udvidede maskinparken fra syv Xerox-multifunktionsprintere til otte nye, valgte man at tegne en funktionsaftale med Dustin.

”Vi så en fordel i at udvide vores samarbejde med Dustin og derigennem reducere vores printomkostninger. Vi vil have en stærk partner, som giver os god service og gode leverancer”, forklarer Kenneth Karlsson, it-chef hos GANT.

GANT betaler Dustin en fast pris pr. printet side, med forskellige priser for sorthvid og farve i A4- respektive A3-format.I dette indgår alt: maskinerne, forbrugsstoffer, service og vedligeholdelse. Toner bestilles og leveres automatisk, når det er på tide. ”Vi ved, at printmiljøet fungerer og slipper for meget administrativt arbejde”, opsummerer Kenneth Karlsson.

Vil du vide mere?

Kontakt os på: [email protected]