Fokus

Printere og printløsninger.

Læs eksperternes tips til, hvordan du får et effektivt, mobilt og mere bæredygtigt printmiljø. 

Fokus Print

Fuld mobilitet med Xerox

Med Xerox Mobile Print Cloud og MobileLink kan du nemt printe og scanne dine dokumenter og billeder direkte fra din mobiltelefon, bærbare pc eller tablet, hvor og når som helst. For at skåne miljøet arbejder Xerox med genbrug og genanvendelse af både maskiner og forbrugsstoffer og satser desuden på de funktioner, som medvirker til, at du undgår ressourcespild.

Print og scan med smarte apps

Mobile Print Cloud er en cloud-tjeneste, der er udviklet af Xerox, så du nemt kan printe overalt, fra valgfri enhed til valgfri printer. Takket være tjenestens administrationsværktøjer kan virksomheden bestemme, hvem, der skal have adgang til hvilke funktioner.

– Med Mobile Print Cloud kan du vælge, hvordan du vil printe. Det kan gøres via e-mail, webportal eller din smartphone og tablet. Du får alt dette uden at miste de funktioner, du er vant til fra dine drivers. Hvis du hellere vil benytte mobil printadministration lokalt på dine egne servere, så hedder tjenesten Xerox Mobile Print Solution, siger Carl-Magnus Nilsson, produktmarkedschef hos Xerox.

Med Xerox MobileLink-appen kan du scanne papirdokumenter fra Xerox-maskinen, og når de er blevet scannet til din telefon, kan du nemt styre, hvor dokumenterne skal gemmes eller sendes. Enten til en e-mailadresse, fax, print eller via appen til en eller flere destinationer samtidigt.

– Med appen MobileLink kan du med få tryk scanne et dokument direkte til Dropbox, Box, Google Drive, Evernote, Microsoft OneDrive, Microsoft Office 365 eller Microsoft SharePoint. Du kan også oprette og gemme workflows direkte i appen, og du behøver ikke at downloade ekstra software eller drivers, forklarer Carl-Magnys Nilsson.

Undgå unødvendige print med PrintSafe

Ifølge Carl-Magnus Nilsson er det, at minimere det miljøskadende fodaftryk for kunderne, centralt for Xerox, og en vigtig del i miljøarbejdet er at eliminere unødvendige print.

– Det, som brugerne ofte glemmer er, at mængden af energi, der er forbundet med et ark papir, er ligeså stor, som den mængde energi, en printer skal bruge for at printe 50 sider, ca. 17 Wh. Derfor bør kontorets printere altid være konfigureret, så brugerne ikke printer mere end nødvendigt. Det nemmeste er at installere et såkaldt ”follow me”-system, som f.eks. Xerox PrintSafe, der forhindrer, at der ligger print med følsomme informationer i printeren og som sikrer, at alle kun printer de nødvendige ting. En anden smart måde at skåne miljøet på er at konfigurere printeren, så den altid printer dobbeltsidet, siger Carl-Magnus Nilsson.

For at hjælpe kunderne med at genbruge og genanvende forbrugsstoffer har Xerox et genbrugsprogram, som nemt kan tilmeldes.

– Hvis du går ind på vores hjemmeside, kan du oprette en konto til vores Xerox Eco-Box-program, som betyder, at du får en kasse til brugte forbrugsstoffer via UPS. Når den er fyldt, afhentes den af UPS, som returnerer den til os helt gratis, siger Carl-Magnus Nilsson.

Få en nemmere hverdag

Xerox WorkCentre med ConnectKey- teknologi er en serie med multifunktionsprintere, som er fremstillet til din måde at arbejde på. Takket være et indbygget antivirusprogram fra McAfee og Cisco TrustSec-kompatibilitet kan det meste i maskinerne personificeres, så de minder om det, du er vant til fra din computer. Du kan desuden tilslutte maskinens webgrænseflade i realtid for konfiguration, service og uddannelse. Med Xerox ConnectKey-teknologi gør du virksomhedens dokumentadministration nemmere, og du får fuld kontrol over omkostningerne. Du kan blandt andet begrænse adgang til printfunktioner ud fra brugere, grupper, tidspunkter og programmer.

– Omkostningerne bliver lavere, når du investerer i den rette teknologi og kan automatisere alt fra rutineopgaver til komplicerede workflows. Du kan f.eks. konfigurere, at alle print fra e-mails automatisk printes i sorthvid, og alle PowerPoint-præsentationer printes i farve. Så slipper du for at vælge indstillinger hver gang, fortæller Carl-Magnus Nilsson.

Da integrerede scanningsløsninger er standard i serien, skal du ikke investere i ekstra programmer.

– Vores Single Touch Scan med optisk tegngenkendelse gør, at du får søgbare PDF’er, når du scanner et dokument eller en faktura. Hvem som helst kan nemt printe og scanne til en USB-enhed, e-mail, indbakke eller valgfri plads på netværket. Det er desuden nemt at gemme dine favoritadresser, så du kan sende dine dokumenter hurtigere, siger Carl-Magnus Nilsson.

Se alle Xerox printere »
Se Xerox printere på kampagne »

Udvalgte produkter