Fokus

Printere og printløsninger.

Læs eksperternes tips til, hvordan du får et effektivt, mobilt og mere bæredygtigt printmiljø.

Fokus Print

Digitale dokumenter med et enkelt knaptryk

Med HP’s smarte multifunktionsprintere og scannere er det nemt at digitalisere og gemme sine dokumenter. Sammen med brugervenlige apps gør de hverdagen nemmere for små og mellemstore virksomheder.

I dag er der et stort behov af at gemme dokumenter som fakturaer og juridiske dokumenter digitalt. Uanset hvad du arbejder med, er der behov for at finde det, du leder efter med en nem søgning. Lars Esping, produktchef for HP LaserJet, fortæller, at med HP’s multifunktionsprintere er det nemt at oprette favoritindstillinger, så en faktura f.eks. automatisk gemmes som pdf på et valgfrit sted.

– Du får automatisk søgbare dokumenter; ikke kun i dokumentets navn, men også i indholdet. Du kan desuden sende dokumentet til en mappe på netværket eller f.eks. til Microsoft SharePoint direkte fra multifunktionsprinteren. Hvis du sender dine fakturaer til et revisorfirma, kan du e-maile dem direkte fra din MFP og få en søgbar kopi i din filstruktur, fortæller han.

HP arbejder desuden med brugervenlige apps, der gør det nemt at scanne og printe. Med appen HP ePrint kan du printe fra mobilen eller sende e-mails direkte til printeren. All-in-One Printer Remote fungerer som fjernbetjening til din multifunktionsprinter. Hvis man vil effektivisere scanningen af dokumenter, tipper Lars Esping om HP ScanJet Pro 4500, en ny scanner med WiFi Direct. Det betyder, at alt, du skal bruge, er en mobiltelefon eller tablet og appen HP Capture. Så bliver din enhed en forlængelse af scannerens display.

– Ved hjælp af mobilen kan du styre, hvis du ønsker, at det scannede dokument skal sendes som e-mail eller gemmes i f.eks. Dropbox, Google Drive eller OneDrive. Enkeltheden af at gemme det rigtige sted med det samme sparer meget tid. Du slipper for at tilslutte scanneren via computeren, fortæller Lars Esping.

Reducér energiforbruget

”Jet Intelligent” kalder HP den teknologi, der fås i den nyeste generation af laserprintere. Teknologien gør, at tonerpulveret smelter ved lavere temperaturer, hvilket reducerer energiforbruget med op til 30 procent, ifølge Lars Esping. Han mener dog, at virksomheder, der vil være meget miljøbevidste, skal satse på en PageWide-printer med avanceret blækteknologi.

– De bruger en femtedel af den strøm, laserprintere bruger. Teknologien er blevet forfinet, og du får en bedre billedkvalitet end med laser samt sparer både strøm og penge på hvert print. Du kan desuden skemalægge, hvornår og hvordan du vil, at din HP-printer skal gå i standby, uanset om det er en Laser- eller PageWide-printer. Vores maskiner har en opstartstid på fem til otte sekunder fra energispareindstillingen, fortæller han. Med HP’s genbrugsprogram for forbrugsstoffer, Planet Partner Program, kan både forbrugere og virksomheder genbruge deres brugte originalprinterpatroner fra HP helt gratis. Virksomheder kan desuden få et certifikat på, hvilke standarder, HP følger, og som de kan bruge i deres bæredygtighedsrapport.

Ny serie af blækprintere

HP lancerer lige nu en ny serie af energieffektive blækprintere, PageWide, med forfinet teknologi og op til 50 procent lavere printomkostninger.

– PageWide-serien kan printe op til 75 sider pr. minut og fås både som printer og multifunktionsprinter. PageWide er en videreudvikling af vores eksisterende produkter i serien OfficeJet, men med endnu bedre performance, siger han.

Se alle HP printere »
Se HP printere på kampagne »

Udvalgte produkter