Fokus

Mødelokalet.

Læs mere om, hvordan du forbedrer effektiviteten og kreativiteten vha. moderne løsninger og produkter til mødelokalet.

 
Fokus Mødelokalet

Fremtidens møder er interaktive og trådløse

Trådløse projektorer med Full HD og interaktive skærme, der registrerer, om du skriver med en pen eller en finger. Joakim Abrahamsson, Channel Sales Manager på NEC Display Solutions, tipper om nyheder og smarte løsninger til dit mødelokale.

NEC Display Solutions er totalleverandør inden for visuel kommunikation med løsninger til alle mødebehov og virksomhedsstørrelser. I sortimentet fås alt fra den lille bærbare projektor til en digital biograf.

Gem dine noter digtalt

Efterspørgslen på interaktive løsninger i arbejdslivet stiger, og det er en trend, der også har fundet vej ind i mødelokalerne. Joakim Abrahamsson fortæller, at NEC Display Solutions har et stort udbud af interaktive løsninger med touch-skærme.

Det giver en helt anden dynamik i rummet, når mødedeltagerne kan interagere direkte på skærmen. Mange genkender nok scenariet, hvor der tages noter på et whiteboard, og man bagefter fotograferer det med mobilen. Med den digitale teknologi kan du gemme alt dit materiale digitalt og dele det direkte via f.eks. Dropbox eller e-mail, fortæller han.

NEC Display Solutions tilbyder en række forskellige touch-teknologier, hvor den nyeste og mest innovative kaldes ShadowSense Touch.

-Det er en fantastisk teknologi, som gør det muligt for mødedeltageren at bruge tre forskellige elementer af interaktivitet: en finger, en pen og et viskelæder. Skærmen genkender objektets størrelse, og du kan nemt bladre med fingeren for at lave en note i din PowerPoint og bagefter gå videre til næste del. Det bedste er, at alle dine noter kan gemmes direkte i originaldokumentet, siger Joakim Abrahamsson.

Han oplever desuden en stigende efterspørgsel på skærme på mellem 70’’ og 90’’ i mødelokalerne.

-  Flere vil have videokonferencer, der minder om rigtige møder, og et tip er at tilkøbe high end-højtalere, der er tilpasset stemme- og videomøder, til skærmen.

Projektorer med Full HD

Når det gælder projektorer, er Full HD noget, der efterspørges af virksomheder. En anden vigtig funktion er at kunne arbejde trådløst uden kabler og lange opkoblingstider.

-  Vores nye M-serie af projektorer, der har indbygget funktionalitet for trådløs overførsel af lyd og billeder, er meget populære lige nu. De er uafhængige af platform, hvilket betyder, at du kan tilslutte din mobiltelefon, tablet eller computer, uanset om du bruger pc eller Mac. Du tilslutter bare din enhed trådløst til projektoren via et gratisprogram eller en app. Op til 16 personer kan vise deres skærm samtidigt, og det er meget nemt og hurtigt at koble sig på, siger han.

For virksomheder med behov for en mere kraftfuld projektor til f.eks. større mødelokaler og sale har NEC fornyligt lanceret en ny lysstærk laserprojektor på 5000 ANSI lumen.

- Laserteknologien gør den helt vedligeholdelsesfri med en driftstid på op til 20.000 timer. Da laserprojektoren ikke indeholder en pære, indeholder den heller ikke kviksølv, så fra et miljøperspektiv er den også et godt valg, siger Joakim Abrahamsson.

Udvalgte produkter