Fokus

Mobilitet.

Eksperterne giver gode råd om smarte produkter, der gør dit arbejde mere effektivt – hvor og hvornår du vil.

Fokus

Bedre performance og lettere end nogensinde

Til dig, der sommetider arbejder på farten og ikke vil gå på kompromis med ydeevnen, har Microsoft fremstillet den nye Surface Pro 4, en mobil workstation, som både er en tablet og en smart bærbar computer. Med et forbedret tastatur, større skærm, Windows 10 og en ekstra trykfølsom Surface-pen er det endnu nemmere at arbejde hvor og hvornår, du vil.

Surface Pro 4 er det nyeste medlem i Surface-familien. Remi Hariz, produktmarketingchef for Surface i Norge, beskriver den som en tablet, en bærbar og, vha. en dockingstation, også en stationær computer. Hvad adskiller så Surface Pro 4 fra forgængeren Surface Pro 3?

– Surface Pro 4 har ikke bare 30 procent mere kraft takket være 6. generations Intel® Core™ m3-, i5- og i7-processorer, den er desuden lettere og vejer kun 786 gram. På trods af den lette vægt har den al den performance, du har brug for, også til de mest krævende apps og professionel software. Det nye tastatur føles og fungerer som et traditionelt tastatur med optimal plads mellem tasterne og en større touchpad. Skærmen er også større takket være en tyndere ramme, siger Remi Hariz.

Med den såkaldte Palm Block-teknologi kan du hvile hånden på skærmen, når du skriver, ligesom når du skriver med pen og papir. Den nye Surface-pen har 1024 niveauer af trykfølsomhed og reagerer hurtigt, hvilket giver en naturlig skriveoplevelse.

– Du kan skrive direkte på hjemmesider og kan nemt dele dine noter i den nye browser, Microsoft Edge. Hvis du klikker på pennen, åbner OneNote automatisk. Den har desuden en viskefunktion i toppen, fortæller Remi Hariz.

Man kan desuden nemt holde remote-møder med Surface Pro 4.

– Det fremadrettede kamera på 5 megapixel gør, at du kan deltage i videokonferencer i HD. Du kan tage fantastiske billeder eller optage med det bagudrettede, autofokuserende kamera på 8 megapixel.

Den nye dockingstation forvandler din Surface til en stationær computer. Med to HD-videoporte, en Gigabit Ethernet-port, fire USB 3.0-porte og en lydudgang har du alle tilslutninger, du har brug for, i et elegant og kompakt design. Det gør, at du f.eks. kan tilslutte to skærme samtidigt.

– Vha. én tilslutning, et SurfaceConnectTM-kabel, får du adgang til eksterne skærme, tastatur, mus og meget mere. Den nye dockingstation gør desuden, at du kan vinkle din Surface til valgfri indstilling, afhængigt af om du vil skrive med din Surface-pen eller bruge touch-funktionen, og den fungerer desuden med Surface Pro 3, siger Remi Hariz.

En innovativ og smart funktion er, at du kan logge på med et smil.

– Med funktionen Windows Hello kan Surface Pro 4 genkende dig. Nu behøver du ikke længere at bruge adgangskoder. Alt, du skal gøre, er at smile, og så logger du på, fortæller Remi Hariz.

Udvalgte produkter

Tilbehør