Fokus

Mobilitet.

Eksperterne giver gode råd om smarte produkter, der gør dit arbejde mere effektivt – hvor og hvornår du vil.

Fokus

Tre smarte trends inden for mobilitet

4G-opkobling, 2-i-1-enheder og virksomhedsspecifikke apps. Det er funktioner, der i dag efterspørges af mobile brugere, ifølge Patrik Andersson, tablet manager hos Lenovo.

En trend, som Patrik Andersson ser, når han møder kunder, er, at de fleste gerne vil bruge deres computer til mere end én ting i løbet af arbejdsdagen. Derfor stiger efterspørgslen på 2-i-1-enheder, der fungerer som både tablet og computer. Lenovos Miix 700-serie er designet til mobile brugere og deres forskellige behov. Takket være enhedernes aftagelige tastatur kan du vælge kun at medbringe en kraftfuld tablet, hvis du vil rejse let.

– Grænsen mellem computer og tablet viskes ud. I dag behøver du ikke længere at vælge mellem performance og format. Sommetider vil du måske skrive, andre gange vil du måske bruge enheden med en pen eller se film på rejsen. Kombinationen af et tyndt design og høj performance gør vores 2-i-1-enheder populære, siger Patrik Andersson.

Hvis du rejser meget i forbindelse med dit arbejde, anbefaler Patrik Andersson en enhed med indbygget 4G-opkobling. Så kan du altid være sikker på at have adgang til hurtigt internet.

– Vores mest populære model i Miix 700-serien er den med indbygget 4G-opkobling. Den er desuden perfekt til brugere, der arbejder med forskellige cloud-tjenester, fortæller han.

En anden trend, Patrik har lokaliseret, er, at flere virksomheder er begyndt at ”appificere” virksomheden. Det betyder, at de laver apps til specifikke anvendelsesområder, der tidligere blev udført via et program på en computer.

– At bruge en Android-tablet sammen med en app er effektivt og gør, at brugerne bliver mere mobile inden for alt fra serviceerhverv til transport, restaurant- eller byggebranchen, siger han.

Hvis du arbejder på en arbejdsplads, hvor din tablet udsættes for slitage og partikler, har Lenovo netop lanceret Tab3 10 Business, en ny Android-tablet, der er vand-, støv- og sandbestandig og har et mere hårdført design.

– Det er en mere kraftig model med Gorilla Glas, der kan bruges ude i felten, og har op til 12 timers batteritid. Tab3 10 Business fik meget opmærksomhed, da vi lancerede den på messen i Barcelona tidligere i år, og den forventes at være på lager fra midten af maj.

Udvalgte produkter

Tilbehør