Fokus

Mobilitet.

Eksperterne giver gode råd om smarte produkter, der gør dit arbejde mere effektivt – hvor og hvornår du vil.

Fokus

Mobilitet uden kompromisser

Flere får hele verden som arbejdsplads, og nutidens mobile arbejdsmåde stiller krav til såvel sikkerhed som vægt og performance i de enheder, vi bruger. Anders Bo Forsdahl, chef for business notebook hos HP, tipper om, hvordan du bedst forbereder dig på alle de udfordringer, der møder forretningsrejsende i dag.

Trenden inden for arbejdslivet er færre faste pladser, mindre skrivebordsplads og en stigende efterspørgsel på tyndere skærme og computere. En af de vigtigste forudsætninger for at kunne arbejde mobilt er, ifølge Anders Bo Forsdahl, at have en stabil internetopkobling, uanset om du sidder i en lufthavn eller på en café.

– Det, vi ser, er, at arbejdsstyrken bliver mere mobil, hvilket generelt kræver lettere og tyndere computere. For at sørge for behovet om en god opkobling har du mulighed for at vælge indbygget mobilt bredbånd i alle vores 2-i-1-enheder i Elite x2-serien. Det gør, at du kan arbejde cloudbaseret på forretningsrejsen uden problemer, siger han og fremhæver HP’s nyeste 2-i-1-enhed, Elite x2 101, som både er en komplet bærbar og en tablet med en startvægt på 820 gram og som kun er 8 mm tynd.

– Med den nye blæserfri Intel® SkyLake Core™ M-processor, Thunderbolt 3-docking via USB-C, en intuitiv pen og mulighed for at tilslutte to højopløste 4K-skærme til enheden er Elite x2 1012 en værdig erstatning til din pc og tablet. Sammen med et tastatur og en dockingstation erstatter den din bærbare computer, og vil du bruge den som tablet, fjerner du bare tastaturet. Elite x2 1012 kommer med tre processormuligheder; Intel® Skylake Core™ M3, M5 og M7, der også dækker behovet for dem, der arbejder i tungere programmer.

Sikkerhed er et andet vigtigt område, når du arbejder uden for virksomhedens firewalls. Anders Bo Forsdahl fortæller, at Elite x2-serien har indbygget antivirus på BIOS-niveau; HP Sure Start. Det betyder, at du får en automatisk og mere sofistikeret beskyttelse af hardwaren, hvilket er en almindelig genvej for hackere, der er på jagt efter følsom virksomhedsinformation.

– HP Elite x2 1012 er testet i militærstandarden MIL-STD 810G og er ekstremt hårdfør, når det gælder fald, temperaturændringer og daglig slitage. Du skal kunne stole på, at din computer altid fungerer. Hvis den alligevel skulle gå i stykker, har vi tre års garanti on site med en svartid inden for 24 timer. Så slipper du nemlig for at indsende din computer og miste værdifuld arbejdstid, forklarer Anders Bo Forsdahl.

Udvalgte produkter

Tilbehør