Fokus

Mobilitet.

Eksperterne giver gode råd om smarte produkter, der gør dit arbejde mere effektivt – hvor og hvornår du vil.

Fokus

Effektiv udnyttelse af rejsetiden

De rigtige værktøjer giver dig mulighed for at arbejde effektivt og få nem adgang til jobrelaterede oplysninger på toget, flyet eller hjemmefra. Den moderne arbejdsplads bevæger sig i retning af mere mobile løsninger, hvilket stiller krav til de produkter, der følger trenden. Elina Helmer Engblom, Client Solutions Marketing Manager hos Dell, giver os sine bedst tips til smarte mobile løsninger.

Dell har udført en stor undersøgelse blandt tusind it-brugere i Europa, der viser, at vi stiller de samme krav, uanset om vi arbejder hjemmefra eller på kontoret. Elina fortæller, at arbejdspladsen er blevet mere fleksibel og mobil. Når mennesker er i bevægelse, er der brug for produkter med en høj ydeevne og et kompakt format.

- Behovet for mobilitet varierer fra person til person. Det kan handle om, at man bevæger sig rundt på kontoret, eller at man arbejder hjemmefra, eller når man er på farten. Derfor er det godt at kunne tilbyde brugerne forskellige løsninger, forklarer Elina og fortsætter:

- Der er brug for små, lette og slanke enheder med en stor skærm. Når man køber en bærbar computer hos Dell, anbefaler vi, at man supplerer med en Power Companion, så man ikke har brug for en stikkontakt for at oplade computeren. Power Companion kan fordoble eller sågar tredoble batteritiden.

Den stigende efterspørgsel efter høj ydeevne i et kompakt format stiller krav om slanke og lette enheder, som er nemme at tage med sig. Latitude 13 fra Dell har en 13” InfinityEdge-skærm, hvilket betyder, at skærmen går helt ud til kanterne. Elina nævner også en 2-i-1-tablet med tastatur og en 12"-skærm med imponerende 4K-opløsning. Den er slank og let og fungerer som erstatning for en pc. Selvom bærbare computere og tablets er praktiske, er der mange, der foretrækker en fornuftig arbejdsstation med en stor skærm, fortæller Elina.

- Hvis man vil udnytte de produktivitetsfordele, som en fast arbejdsstation giver, kan man benytte vores dockingløsninger med USB type-C. Tilslut den bærbare enhed med et kabel, og få adgang til strøm, tastatur, mus, fast internet og op til tre FHD-skærme. Der er nemlig mange, som ofte er ude af kontoret, men som stadig har brug for en fast plads at vende tilbage til.

Elina understreger også, hvor vigtig sikkerheden er, når man deler filer via skytjenester. I stedet for at begrænse brugeren ved hjælp af sikkerhedspolitikker har Dell udviklet DDPE, som gør, at du som bruger helt slipper for at tænke på sikkerhedsrutiner, når du sender og deler filer.

- Sikkerheden skal bare fungere. Vores sikkerhedsløsninger er tilpasset efter, hvordan brugerne arbejder. Man vil måske overføre filer fra computeren til telefonen eller dele filer via skytjenester. Når du køber en Dell-computer, indgår der en indbygget DDPE-sikkerhedsløsning, som beskytter dataene i stedet for hele harddisken. Det betyder, at selv når filen forlader den krypterede harddisk, er den stadig beskyttet.  Man har ofte behov for at overføre filer i forbindelse med sit arbejde, og det skal man kunne gøre. Det gør arbejdet hurtigere og enklere, siger Elina.

Udvalgte produkter

Tilbehør