Fokus: Arbejd hvor og hvornår du vil.

Eksperterne giver gode råd om smarte produkter, der gør dit arbejde mere effektivt – hvor og hvornår du vil.

Fokus

Fuld mobilitet på dine vilkår

Den teknologiske udvikling inden for mobilitet går stærkt, og i dag kan du arbejde når det passer dig; på mobilen, tabletten eller den bærbare computer. Vi har spurgt tre eksperter om, hvordan deres ultraportable produkter kan gøre dig mere effektiv på farten.


Anders Bo Forsdahl, HP

HP: Mobilitet uden kompromisser

Flere får hele verden som arbejdsplads, og nutidens mobile arbejdsmåde stiller krav til såvel sikkerhed som vægt og performance i de enheder, vi bruger. Anders Bo Forsdahl, chef for business notebook hos HP, tipper om, hvordan du bedst forbereder dig på alle de udfordringer, der møder forretningsrejsende i dag.

Læs hele artiklen »


Tobias Bjarnelind, Samsung

SAMSUNG: Beskyt følsom information på mobilen

Sikkerhed er formentlig ikke det første, du tænker på, når du vælger arbejdsmobil, men det er et vigtigt aspekt i en mobil hverdag. I takt med, at følsom virksomhedsinformation gemmes på telefonen, er der brug for sikker lagring, adgang og mulighed for hurtigt at slette dele af indholdet. Tobias Bjarnelind, Product Manager Mobile Solutions hos Samsung Electronics, lægger vægt på, hvor vigtigt det er at have sikker adgang til relevant information, også når du arbejder uden for kontoret.

Læs hele artiklen »


Remi Hariz, Microsoft

MICROSOFT: Bedre performance og lettere end nogensinde

Til dig, der sommetider arbejder på farten og ikke vil gå på kompromis med ydeevnen, har Microsoft fremstillet den nye Surface Pro 4, en mobil workstation, som både er en tablet og en smart bærbar computer. Med et forbedret tastatur, større skærm, Windows 10 og en ekstra trykfølsom Surface-pen er det endnu nemmere at arbejde hvor og hvornår, du vil.

Læs hele artiklen »

LENOVO

Alle produkter