Ny Surface 3
Microsofts letteste 2-i-1 løsning nogensinde

Den nye Surface 3 er designet til reel mobilitet i arbejdslivet. Den bærer fordelene ved at være en 8,7 mm tynd tablet med lang batteritid og en eksklusiv bærbar computer i ét. Joakim Karlén, Microsofts produktmarketingschef for Surface, fortæller, hvorfor han mener at deres letteste 2-i-1 løsning nogensinde, vil vinde virksomhedernes hjerte.

Den nye Surface 3 er en lettere og tyndere variant af premiumtabletten Surface Pro 3. Den har længere batteritid, en 10,8” skærm og vejer kun 622 gram. Surface 3 har samme hovedfunktioner som søstertabletten, samme tastaturtype, en fantastisk skærmoplevelse og den praktiske Surface-pen, men tiltaler en bredere målgruppe takket være sin omkostningseffektive løsning, der passer alle, der ønsker at arbejde mobilt på en enkel måde.

 

  Prioriterer du en let og tynd løsning med lang batteritid er Surface 3 det rette valg. Da vi startede designet af Surface var formålet at skabe den perfekte pc og samtidig løse markedets dilemma. Den såkaldte 2-i-1 kategori er svaret på det dilemma og Surface 3 er vores letteste 2-i-1 løsning nogensinde.

 
Joakim Karlén, Microsofts produktmarketingschef for Surface


Reel mobilitet

Surface 3 er perfekt til det nye arbejdsliv. Virksomheder og skoler, der eksempelvis anvender OneNote til håndtering af digitale noter, drager store fordele ved at udnytte at al materiale er tilgængeligt i skyen og OneNote er fantastisk sammen med en Surface. Surface 3 findes i to varianter, en med 64 gigabyte RAM og en med 128. Har du behov for en større skærm kan du tilkoble en ekstern skærm via displayporten.

Du kan desuden tilkøbe en dockingstation til Surface 3 og nemt tilkoble al tilbehør og ekstern skærm på skrivebordet. Tabletten har en fuldstørrelse USB 3.0 port med mulighed for at tilføje et hukommelseskort for ekstra storage. Joakim Karlén spår, at mange virksomheder vil drage stor nytte af at Surface 3 fungerer som en tynd tablet med samme muligheder som en almindelig pc.

 

  Dét, der gør Surface 3 ideel til virksomheder, skoler og organisationer er at det er en utrolig smart tablet, der kører applikationer fra Windows og traditionelle skrivebordsapplikationer som Office. Surface 3 opfylder begge krav. For det produktivitetsarbejdende folk er dette type produkt meget attraktivt da du har hele dit arbejdsliv og privatliv med dig i en lille formfaktor.

 
Joakim Karlén, Microsofts produktmarketingschef for Surface


Windows 8.1 Pro

Surface 3 indeholder desuden alle de indbyggede funktioner, som en it-afdeling kræver. Eksempler herpå er TMP-chip og understøttelse af Windows, for at kunne indgå i et domænetilsluttet og managed miljø. I forhold til operativsystem leveres Surface 3 med Windows 8.1. Pro til businesskunder, med gratis opdatering til Windows 10, når dette på et senere tidspunkt lanceres.

 

  Hvis du forudbestiller din Surface 3 hos Dustin kan du forvente levering fra og med d. 7. maj. Det bliver spændende at se, hvordan businessmarkedet tager imod produktet. Personligt tror jeg, at den bliver meget populær.

 
Joakim Karlén, Microsofts produktmarketingschef for Surface