Fuld produktivitet på rejsen
Med Dell Latitude 13 7000 2-i-1

Fordelene ved en kraftfuld bærbar pc kombineret med en aftagelig 13’’ tablet i én let enhed. Elina Helmer, marketingchef for klientløsninger hos Dell, forklarer, hvorfor deres Latitude-serie er blevet så populær hos virksomhedskunderne.

Latitude-serien fra Dell er designet til at holde dig produktiv på rejsen eller på kontoret med en masse smarte funktioner i en praktisk størrelse. Det nyeste skud på stammen i 7000-serien af Dell Ultrabooks er Dell Latitude 13 2-i-1, en kraftfuld bærbar pc, der har en aftagelig 13" tablet.

 

 Dell Latitude 13 indgår i vores Latitude 7000-serie og er fremstillet til professionelle brugere. Hvor end du arbejder, kan du arbejde, som du plejer, uden at give afkald på produktivitet

 
Elina Helmer, marknadschef för klientlösningar på Dell


Udgangspunkt i brugeren

Elina Helmer tror, at en stor del af successen afhænger af, at Dell har taget udgangspunkt i brugerens behov, da de udviklede serien. Man har fokuseret på sikkerhed og brugervenlighed i arbejdslivet, og Elina fortæller, at hun har fået meget positiv respons fra virksomhedsbrugere, som vil arbejde let på rejsen.

 

 Vi har lyttet til vores kunder og deres ønsker om at beholde alle de egenskaber hos en almindelig pc, som de er vant til, men at de samtidig kan blive mobile, når der er brug for det, siger hun.

Elina Helmer, marknadschef för klientlösningar på Dell


Med en 13" Full HD-skærm kan du uden problemer arbejde med Excel eller se film på flyveren. Touchskærmen understøtter desuden Dells Active-pen, som gør det nemt at tage notater.

 

 Mange er vant til at bruge tablets derhjemme og vil have samme muligheder på arbejdet. Det er praktisk at kunne tage notater eller præsentere noget for din kunde til et møde. Al information følger med, når du fjerner din tablet, da ydeevnen sidder i skærmen.

Elina Helmer, marknadschef för klientlösningar på Dell


Verdens mest sikre 2-i-1 til virksomheder

Sikkerheden er vigtig, når det gælder mobilitet i arbejdslivet. 

 Vores Dell Data Protection og smarte krypteringsmuligheder beskytter din information på alle slags enheder, også på eksterne medier og ved lagring i offentlige skyer. Du kan desuden tidligt stoppe skadelig software og aktivere avancerede autentificeringsalternativer.

Elina Helmer, marknadschef för klientlösningar på Dell


Klarer hverdagens udfordringer

2-i-1-computerne i Latitude 13 7000-serien har gennemgået hårde tests for at garantere holdbarhed under mobile forhold. Det spildsikre tastatur beskytter mod fugtskader, og du behøver ikke at stresse, hvis du kommer til at spilde kaffe på det. 

 Pålideligheden er en vigtig del i vores Latitude-serie, og vores Ultrabooks klarer alle de moderne krav, du har til en arbejdscomputer. Den store skærm beskyttes f.eks. af holdbart Gorilla Glass. Batteritiden er en anden vigtig ting, og med den nye Dell Latitude kan du være produktiv i op til 13 timer på én opladning. Med Dell Power Companion kan du forlænge batteritiden med yderligere 22 timer.

Elina Helmer, marknadschef för klientlösningar på Dell