Fokus: Hårdføre produkter.

Til dig, der stiller ekstra høje krav til vand-, stød- og støvmodstand.

Fokus
 

Smartphones

I dag behøver du hverken at gå på kompromis med ydeevne eller udseende for at få en smartphone, som overlever vand, støv, stød og fald, uanset om du arbejder i et industrielt miljø og har brug for en mobiltelefon til krævende miljøer eller bare vil beskytte virksomhedens mobiltelefoner fra dyre reparationer. Du kan enten købe smartphones, der er designet til krævende miljøer, eller gøre din eksisterende mobiltelefon mere hårdfør vha. forskelligt tilbehør.

Computers & Tablets

Investér i en ekstra hårdfør tablet eller beskyt din eksisterende mod skader med et smart case, som gør, at du kan udsætte den for krævende miljøer, som f.eks. på vandet eller inden for industrien, uden at skulle bekymre dig om skader. Nu kan du desuden købe et smart nanoglas, der beskytter tablettens overflade uden at gå på kompromis med touch-funktionen.  Hvad angår bærbare computere findes der en række modeller, der holder til såvel vand og støv som temperaturforskelle, som ikke kan sammenlignes med en almindelig pc. De er testet efter militærstandard og bruges af forsvaret, politi, på byggepladser, i køretøjer mv.

Kameraer

Find det rette kamera til din virksomhed. Vi har en række forskellige modeller til dig, som skal dokumentere de vigtige hændelser i hverdagen og har behov for et stød- og fugtsikret kamera til krævende miljøer.

Storage

Gem virksomhedens data på et ekstremt sikkert USB-stik eller USB-harddisk, der beskyttes med en adgangskode og er vejrbestandig. Beskytter mod stød, vibrationer, varme og kulde.