Fokus

Udnyt det skjulte potentiale i Office 365.

Har du hørt om Sway, Delve og Office 365 Group? Der findes mange indbyggede funktioner i Office 365, som du som virksomhed kan anvende for at øge produktiviteten. Vi bad Aaren Ekelund, divisionschef for Office 365 i Danmark, om at udvælge guldkornene for 2016.

Kontakt os

At Office 365 tilbyder en enkel måde at hvorpå man altid har adgang til det, man behøver for at arbejde effektivt i skyen, ved det fleste virksomheder i dag. Men at der findes en smart funktion, indbygget i Office 365-pakken, der øger produktiviteten er det ikke alle, der ved.

En ny funktion man bør se på, finder man i Office 365 Group. Programmet udspringer af Outlook, hvor du kan oprette en ny arbejdsgruppe og få alt det du behøver inkluderet på blot nogle få sekunder. Aaren Ekelund forklarer:

  Groups er skabt til at understøtte samarbejde på en enkel og intuitiv måde. Programmet sammensætter automatisk forskellige elementer af Office-pakken, når du opretter en gruppe, eksempelvis en unik projekt-indbakke, en kalender, hvor man kan booke møder og OneDrive for Business samt OneNote til deling af filer. Office 365 Groups findes også som en app, hvor gruppens medlemmer kan maile, skype eller e-maile hinanden. Som projektskaber kan du nemt dele og overvåge forskellige arbejdsmomenter, internt såvel som eksternt. Det er en enkel måde at sammenholde eksempelvis forskellige typer af kampagner eller projekter.

Story-telling med Sway

Bruger du ofte PDF’er, kataloger eller hjemmesider til at præsentere din virksomhed og jeres produkter? I så fald bør du ikke misse det digitale story-telling-værtktøj Sway. Sway er kort fortalt en ny måde for virksomheder at producere et produktkatalog, hjemmeside eller præsentation. Du skaber din præsentation direkte i programmet og deler den via et link.

– Fordelen er, foruden enkelheden, at Sway fungerer på både PC og Mac, og at du løbende kan opdatere din virksomhedspræsentation med aktuelle priser, dato mv. Desuden kan den let gøres interaktiv. Muligheden for at fortælle om din virksomhed og din produkter er mange, fortæller Aaren Ekelund.

Kunstig intelligens med Delve

Delve er et andet eksempel på næste niveau af Office 365. Programmet anvender kunstig intelligens for at gøre hverdagen lettere og kommer i form af en software, der hjælper dig med at finde den rette information når du behøver den, ved at genkende de digitale fodspor du efterlader. Informationen på din egen Delve-side er ikke organiseret efter tid eller i alfabetisk orden. I stedet organiserer programmet dokumenter efter det, der er mest relevant for dig i øjeblikket.

– Mange af os bliver bombarderet med information, og jo mere vi får, desto vigtigere bliver det at kunne finde det mest relevante indhold hurtigt, konstaterer Aaren Ekelund.

Aaren Ekelund
Divisionschef, Office 365

Se hele udbuddet fra Microsoft her »