En IT-partner til store virksomheder

Som en af Nordens førende IT-leverandører samarbejder vi med mange virksomheder med over 500 medarbejdere, og vi arbejder hver dag med at forstå denne type virksomhed og løse deres IT-udfordringer.

At holde IT med høj tilgængelighed og performance kørende. At leve op til krav med tids- og personalemangel. At holde omkostninger nede. At følge med den teknologiske udvikling og realisere nye muligheder.

Vi løser de store udfordringer.

Hvordan vi løser store udfordringer

Saab

Saab Danmark har gennem flere år opbygget et stærkt samarbejde med Dustin. ”Med Dustins store vareudbud i baghånden er chancen for succes endog meget stor."

Læs, hvordan vi hjælper Saab »

BrandFactory

”Målet er, at samarbejdet med Dustin skal føre til bedre skalérbarhed, højere fleksibilitet og adgang til smidig support”.

Læs, hvordan vi hjælper BrandFactory med Network as a Service »

Furuno

FURUNO i Danmark er verdens førende inden for elektronisk søkorts uddannelse. I tre år har Dustin stået for firmaets samlede IT-drift.

Læs, hvordan vi hjælper Furuno »

 • Kompetencer inden for volumen til store virksomheder

 • Enklere IT: indkøb, fakturering og håndtering

 • Markedsledende moderne datacentre

 • Dustin oplever hurtigere vækst end det generelle marked

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Dette er Dustin

 • Vi er en af Nordens førende IT-forhandlere af produkter, tilhørende tjenester og løsninger, med forretning i Sverige, Norge, Danmark, Finland og Nederlandene.
 • 34 års erfaring i branchen
 • Spidskompetencer fra Vincere Groep, ITaito, DAV Partner, Core Services, Commsec, Idenet, IKT Gruppen, JML-System, Norriq ICS, Purity IT, Resolute og Saldab IT indgår i Dustin-familien
 • Over 250.000 IT-produkter fra over 900 producenter
 • Dustin har et strategisk samarbejde med de 7 største IT-leverandører i Norden
 • Vi sender ca. 5000 kolli pr. dag og over 95% leveres dagen efter bestilling
 • Over 60 specialister fordelt på 20 områder står klar til at hjælpe dig
 • Vi har et samarbejde med alle kommuner i Danmark
 • Dustin har ISO-certificering 9001, 14001, OHSAS 18001 og AFS samt topcertificeringer inden for bl.a. Apple, Dell, Cisco, VMWare, Citrix, Fortigate, HP, HPE og Microsoft

Dustins storkundeteam

For større kunder og aftaler sørger Dustin altid for et kundeteam for at optimere kvaliteten af levering og logistik. I samarbejde med kunden sørger vi for dedikerede personer til hvert forretningsområde og afdeling.

Sådan kunne dit kundeteam se ud:

 • Kundeansvarlig og forretningsorienteret projektleder Key Account Manager
 • Leveringsaftale- og informationsansvarlig
 • Indkommende ordre-/bestillingsteam, dedikerede sælgere på egen linje for bestilling over telefon, e-mail, fax, web og online
 • Back Office Support-team, support, service, retur- og garantisager
 • Funktionsansvarlig for web- og startside
 • Ansvarlig for klienttjenester
 • Logistik-, leverings- og serivce-team (Dustin-lageret i Rosersberg)
 • Ansvarlig for E-sourcing
 • Ansvarlig for kvalitet, miljø og etik
 • Økonomi-, faktura- og finansansvarlig
 • Produktspecialistteam, som er dedikeret på samtlige produktområder

Nemmere IT: indkøb, fakturering, licenshåndtering og support

Sammen med en række smarte tillægstjenester, som EDI, licenshåndtering, finansieringsløsninger samt en førsteklasses support og kundeportal, kan vi tilbyde dig en meget nemmere IT-hverdag.

Læs mere om nemmere IT for store virksomheder »

Hurtige og sikre leverancer

Vores logistikløsning bygger på vores skræddersyede logistikcenter på 20.000 kvadratmeter i Rosersberg. Vi leverer mere end 1,5 millioner pakker hvert år fra vores lager, og 98% af dem når ud til kunderne dagen efter deres bestilling.

3 leveringskanaler:

 • 1. Fra vores eget lager i Rosersberg
 • 2. Fra de store distributører
 • 3. Direkte fra producenter

I logistikcentret er der et integreret konfigurationscenter, hvor vi kan forberede udstyret, så det er klar til brug ved levering, uden at det forlænger leveringstiden.

Avancerede tjenester og løsninger

Takket være opkøb af en række virksomheder i Norden og Nederlandene, som har specialiseret sig inden for netværk, sikkerhed, storage, licenser, IT-drift, mobilitet, print og klienter, kan vi tilbyde totalløsninger fra hardware til kundeunikke tjenester.

Takket være opkøb indgår spidskompetencer fra DAV Partner, Core Services, Commsec, Idenet, IKT Gruppen, ITaito, JML-System, Norriq, Purity IT, Resolute, Saldab IT og Vincere Groep i Dustin-familien. Visse er under sit eget varemærke, andre er en integreret del af Dustin.

Dustin har modtaget Danish Cloud Community's kvalitets- og certificeringscertifikat, der er din garanti for, at vi opfylder branchens højeste krav til sikkerhed og kvalitet.

Relaterede artikler

Enklere indkøb med EDI

I dag er der faktisk ingen grund til at håndtere fakturaer og ordreinformation i papirformat eller via e-mail. Lad i stedet indkøbssystemet kommunikere direkte med Dustins system. Så får du en enklere ordre- og fakturahåndtering – og bedre kontrol.

Skær omkostningerne ned med den rigtige licensstyring

Abonnementstjenester i skyen bliver mere og mere udbredte. Det har mange fordele, men desværre løser det ikke alle udfordringerne omkring licensstyring for store virksomheder. Der er stadig en del installerede licenser at holde styr på, og der er stor risiko for, at man betaler for noget, man ikke bruger.

Ny storaftale til Dustin inden for avancerede IT-tjenester

Dustin har vundet et udbud fra den norske public om cloud-baserede tjenester i form af backup og lagring hos den norske public service-organisation NRK – en aktør, der stiller store krav til intelligente, tekniske løsninger med høj sikkerhed.

Download tjeklisten for applikationsdrift

10 trin til applikationsdrift med høj oppetid, performance og sikkerhed.

Kvalitet og miljø

Med Dustin kan du føle dig tryg takket være en stærk etisk kode og initiativer på bæredygtighedsområdet.

Ansvarlig produktion

Mål: 100% af vores leverandører, hvor den totale købsvolumen overstiger 200.000 kroner eller modsvarende pr. år, skal opfylde punkterne i Dustins Code of Ethics for leverandører.

Reduceret klimapåvirkning

Mål: Vi skal reducere vores klimapåvirkning med 40% til år 2020 sammenlignet med 2014/15.

Ansvarlig brug af ressourcer

Mål: Vi skal have taget 140.000 solgte produkter retur i år 2020.

Forretningsetik og korruption

Mål: 100% af vores forretningsområder skal gennemgå en risikobedømning med henblik på forretningsetik og korruption. 100% af de rapporterede sager skal der følges op på.

Mangfoldighed og ligestilling

Mål: Hvert køn skal senest i år 2020 være repræsenteret med mindst 40% i hele organisationen.

Etik

Vores vision er at være kundens førstevalg samt at sætte standarden for effektiv IT. For at være en pålidelig virksomhed arbejder vi løbende på en etisk og ansvarlig måde med en åben og transparent dialog med vores interessenter.

En vigtig satsning hos os er de fabriksinspiceringer, vi gennemfører, både blandt de fabrikker, som producerer Dustins egne produkter, men også for at sikre, at vores leverandører opfylder vores krav.

Læs vores Code of Ethics her »

Miljø og bæredygtighed

Som en af de førende IT-leverandører i Norden har vi mulighed for at bidrage til en bæredygtig samfundsudvikling; økologisk, økonomisk og socialt. Trin for trin arbejder vi på at reducere vores egen, vores kunders og leverandørers påvirkning af klima og mennesker.

En vigtig satsning hos os er de fabriksinspiceringer, vi gennemfører, både blandt de fabrikker, som producerer Dustins egne produkter, men også for at sikre, at vores leverandører opfylder vores krav.
Læs vores bæredygtighedsrapport »

Relaterede artikler

Inspektion skaber bedre arbejdsforhold

Med inspektioner vil Dustin sikre, at alle produkter, som lanceres under virksomhedens eget varemærke, er produceret ansvarligt og på en etisk forsvarlig måde. Indsatsen har allerede ført til, at fem fabrikker i Kina har forbedret deres arbejdsforhold.

Sådan genbruges teknologien

I Sverige skrottes dagligt så mange computere, at hvis de blev stablet ovenpå hinanden, ville de være højere end verdens højeste bygning, Burj Khalifa. Det vil virksomheden Inrego lave om på ved at istandsætte og videresælge det kasserede IT-udstyr.

Sådan kan IT-branchen blive bedre til inkludering

I computerens barndom var de fleste programmører kvinder. Og de første rumrejser blev muliggjort af kvindelige programmører. På trods af det er IT-branche i Skandinavien, som generelt er mandsdomineret. At ændre på det og gøre branchen mere inkluderende har mange fordele. Tænk for eksempel over følgende

Mere læsning

Statusrapport: IT-sikkerhed blandt store virksomheder

Hvordan står det til med IT-sikkerheden hos større nordiske virksomheder? På mange måder dårligt. Halvdelen af alle store virksomheder i Norden mangler beskyttelse mod informationslæk og digitale angreb. Hvorfor nu det? Hvad skal der gøres?

Rapport: Sådan skal CIO’en tage styringen i 2018

Hvis virksomheder og organisationer skal få succes med digitalisering, skal deres CIO indtage en central rolle. Her er de tendenser og områder, hvor du som CIO kan gøre den største forskel i 2018.

Outsourcing af IT-driften: 5 trin til succes

Når du outsourcer IT-driften, er ikke plads til fejltagelser – men meget kan gå galt. Det handler om at planlægge, fokusere på de rigtige ting og ikke overse vigtige detaljer.

Disaster Recovery: Gør virksomhederne klar, når ulykken rammer

I dag handler cybersikkerhed om at være godt forberedt – ikke hvis der kommer et angreb, men når der kommer et angreb, Desuden bliver IT mere og mere kritisk for forretningen, og derfor er virksomheder og myndigheder mere følsomme over for alle former for tekniske afbrydelser, uanset årsagen. Derfor øges behovet for sikkerhedskopiering og Disaster Recovery (DR).

Det gør succesfulde CIO'er anderledes

Undgå at stirre dig blind på omkostningerne, hav et stærkt samarbejde med andre virksomhedsledere, og se på it-sikkerhed som en vækstfaktor. Der er tre tips, der vil gøre dig til en mere succesfuld CIO.

Guide til bedre datasikkerhed

Når forretningskritiske data kompromitteres, er det en meget alvorlig hændelse, som både truer virksomhedens omdømme og dens økonomi. Den mest kritiske datarelaterede hændelse er tyveri – når nogen på ulovlig vis får adgang til virksomhedens information og får fuld kontrol over den. Læs vores guide med praktiske tips til at øge datasikkerheden.

Vær først med det nyeste