Making datacenter infrastructure invisible. Together.

Trends inden for integrerede infrastruktursystemer og datacentre

Nutanix er for andet år i træk udnævnt af konsulentvirksomheden Gartner som en af de førende leverandører af integrerede infrastruktursystemer. Integrerede systemer konsoliderer servere, datastorage og netværksinfrastruktur sammen med software, der håndterer og administrerer enheden.

Læs mere om Nutanix og Lenovo Data Center Group

Nutanix tilbyder integrerede datacenterløsninger, der gør det muligt for en IT-afdeling at fokusere på de applikationer og tjenester, der rent faktisk understøtter virksomheden.

Nutanix Enterprise Cloud Platform

Nutanix Enterprise Cloud Platform er en integreret softwaredefineret og virtualiseret infrastrukturløsning, der erstatter behovet for adskilte servere og datastorageløsninger. Løsningen fjerner også behovet for separate overvågningsløsninger og processer. Løsningen er skalerbar og kan indeholde fra tre til flere hundrede servere for virksomheder med 100 ansatte og flere.

Løsningen tilbyder følgende fordele:

  • Op til 60 % lavere investerings- og driftsomkostninger
  • Grænseløs skalerbarhed
  • Hurtig implementering og nemmere overvågning giver op til 8 gange hurtigere realisation af værdi
  • Op til 90 % reducering af energiforbrug, køling og plads ifølge IDC
  • Frigør tid for IT-afdelingen, så de kan fokusere på innovation, udvikling og virksomhedens behov

Lær mere om Nutanix Enterprise Cloud Platform.

”Lenovo Converged HX Series: Why Lenovo for Hyperconverged?”

Download white paper fra IDC her.

Lenovo og Nutanix indgår et strategisk partnerskab

I denne white paper fra Lenovo beskrives samarbejdet mellem Lenovo og Nutanix og de muligheder, samarbejdet tilbyder virksomheder, der ser hyperkonvergerede systemer som en interessant løsning.

”With its partnership with Nutanix, Lenovo greatly enhances its value proposition in the hyperconverged platforms market”

”Hyperconverged customers will benefit from the combination of Lenovo’s highly reliable x86 sever portfolio and Nutanix’s leading hyperconverged software platform.”

Vil du vide mere? Download white paper fra Lenovo her: