Trendrapport: Cloud

I den digitale verden er mere eller mindre alt koblet op til skyen. Spørgsmålet er ikke længere, hvorvidt virksomheder skal flytte hele eller dele af deres IT ud i skyen, men i hvilken grad. Hvordan skal din virksomheds cloud-konfiguration se ud, og hvad skal overlades til samarbejdspartnere? Hent vores trendrapport Cloud og læs mere.

Cloud-baseret databehandling er levering af computertjenester - inklusive servere, datalagring, databaser, netværk, software, programmer, analyse - via internettet, og det giver dig stordriftsfordele og hurtigere adgang til fleksible systemressourcer. Betal kun for de cloud-tjenester, du bruger, og reducer dine driftsomkostninger. Brug infrastrukturen mere effektivt og tilpas den i takt med virksomhedens udvikling.

Hvis virksomheden ikke har dedikerede ressourcer til at have overblik over cloud-konfigurationer, dybdegående juridiske vilkår, kompatibilitet med GDPR, sikkerhedskopiering, support ved afbrydelser eller driftsproblemer eller faktisk udnyttelse af kapaciteten, er en sparringspartner guld værd. Med regelmæssigt tilsyn sørger du også for, at virksomheden har den optimale cloud-konfiguration, når det gælder sikkerhed, lovgivning og økonomi.

Der er opstået et marked med en ny type IT-partnere, der tilbyder tilpassede hybride cloud-løsninger, som inkluderer rådgivning, drift og vedligeholdelse.

– Janus Døssing, Dustin.

Download vores trendrapport og tag del i det seneste inden for cloud-løsninger

4 november 2019

Cloud-tjenester åbner nye forretningsmuligheder

Cloud-tjenesterne er her for at blive, og det er positivt. For når innovative cloud-baserede applikationer dukker op, åbner de op for nye forretningsmuligheder.

Find det rette mix i skyen

Skyen kan indeholde alt fra lagring til håndtering af tunge applikationer og analyseværktøjer. Der er ikke nogen standardløsning, som passer til alle. Sådan finder du den løsning, som passer bedst til jeres behov.

Skyen gør nye forretningsmodeller mulige

Cloud-tjenster er gået fra at være en sag for IT-afdelingen til at blive en vigtig del af virksomhedens forretningsudvikling. Sådan skaber du merværdi med de digitale værktøjer.

Vigtige spørgsmål på vej ud i skyen

Der er mange cloud-leverandører på markedet. Med det her spørgeskema i hånden bliver du en bedre indkøber.

Guide: Alle fordelene ved SAM

Software Asset Management, eller SAM, giver dig det fulde overblik over virksomhedens licenser og en række andre fordele. I denne guide vil vi fortælle om, hvordan din virksomhed kan komme i gang med SAM.

Derfor vælger flere og flere at købe netværk som tjeneste

Netværket er virksomhedens livsnerve. Hvis det ikke fungerer, kan man ofte slet ikke arbejde i virksomheden. Derfor vælger flere og flere at købe netværk som en tjeneste.