Tre eksperter - mange smarte tips

På Dustin Expo i Sverige havde vi en lille bås, hvor vi optog korte samtaler med eksperter inden for forskellige områder. Alle disse samtaler er optaget, eftersom vi gerne vil dele alle smarte tips med jer, der ikke kunne være til stede.

Vi kalder dette for Dustin Expo Speakerbox Conversations, og her har vi samlet tre højdepunkter. Først talte vi med Dell Technologies managing director Stefan Alariksson. Derefter spurgte vi F-Secures sikkerhedsekspert Mikko Hyppönen, om vi skal være bekymrede for sikkerheden omkring Internet of Things-gadgets, og sidst men ikke mindst lod vi VR- og AR-eksperten Niclas Johansson fra Immersivt.se fortælle om fremtidens digitale mødelokaler.

Hvis I ikke vil gå glip af alle de andre samtaler, så følg os på Facebook og Linkedin, hvor vi løbende publicerer dem.

Hvorfor er bæredygtighed så vigtigt for virksomheder i dag? Og hvordan bliver man mere bæredygtig?

Vi taler med Dell Technologies managing director Stefan Alariksson om, hvordan man kommer i gang med sit bæredygtighedsarbejde, og hvorfor det er så vigtigt for alle virksomheder at gøre dette.

Længde: 8:03

Skal vi være bekymrede for sikkerheden ved IoT?

I denne snak med Mikko Hyppönen fra F-Secure taler vi om IoT-gadgets, og hvordan disse kan udgøre en sikkerhedstrussel i fremtiden, hvis ikke de allerede er det i dag.

Længde: 9:17

Er VR og AR fremtiden inden for digitale mødelokaler?

Niclas Johansson er ekspert inden for VR og AR, så vi hev fat i ham for at finde ud af, hvordan disse teknologier vil påvirke fremtidens(?) mødelokaler.

Længde: 9:31

Læs mere:
Sådan bliver dit IT-miljø mere bæredygtigt – eksperternes bedste råd
Guide: IoT i praksis

9 april 2019

Fire trin til at komme i gang med at arbejde med AI

AI kan føles abstrakt og svært at få hold på – men skridtet fra buzzword til konkret værdi for din virksomhed er ikke lang. Sådan her kan du begynde dit første AI-projekt.

27 november 2019

3 skøre forskningsprojekter der udvider vores horisont

Inden vi flytter til Mars, skal vi smide en atombombe på planeten. Snart kan vi måske tweete alene ved tankens kraft. Allerede nu kan forskere se igennem vægge via vores trådløse netværk. Her er tre skøre projekter, der (måske) viser vejen ind i fremtiden.

14 november 2019

10 fakta om e-handel

E-handel i Norden vokser hurtigere end noget andet sted i verden, sydkoreanerne køber deres dagligvarer på nettet, og mobilen har overhalet både computer og tablet som den foretrukne platform, når vi handler på nettet. E-handel udvikler sig hele tiden, men nogle rekorder står fast…

14 oktober 2019

7 succeskriterier for arbejde på farten

Virksomheder, der giver deres medarbejdere mulighed for distancearbejde, har meget at vinde: Mere tilfredse og effektive medarbejdere og samtidig bliver virksomheden mere attraktiv for nye talenter. Her er de vigtigste succeskriterier.

10 oktober 2019

Sådan skal Dustin tage vare på sin egen innovationsevne

Så hvordan sørger man for ikke at miste sig selv i interne projekter og i stedet bevare kundefokus og innovationsevne? Vi spurgte Jenny Litborn, ansvarlig for Service Product Management hos Dustin, som blandt andet leder virksomhedens strukturerede innovationsarbejde.

7 oktober 2019

91 procent får udrettet mere på farten

Forskerne er enige: Vi er mere produktive, når vi ikke skal sidde på kontoret og arbejde hele tiden. Det findes der flere forklaringer på.

11 september 2019
Vær først med det nyeste