Tre eksperter - mange smarte tips

På Dustin Expo i Sverige havde vi en lille bås, hvor vi optog korte samtaler med eksperter inden for forskellige områder. Alle disse samtaler er optaget, eftersom vi gerne vil dele alle smarte tips med jer, der ikke kunne være til stede.

Vi kalder dette for Dustin Expo Speakerbox Conversations, og her har vi samlet tre højdepunkter. Først talte vi med Dell Technologies managing director Stefan Alariksson. Derefter spurgte vi F-Secures sikkerhedsekspert Mikko Hyppönen, om vi skal være bekymrede for sikkerheden omkring Internet of Things-gadgets, og sidst men ikke mindst lod vi VR- og AR-eksperten Niclas Johansson fra Immersivt.se fortælle om fremtidens digitale mødelokaler.

Hvis I ikke vil gå glip af alle de andre samtaler, så følg os på Facebook og Linkedin, hvor vi løbende publicerer dem.

Hvorfor er bæredygtighed så vigtigt for virksomheder i dag? Og hvordan bliver man mere bæredygtig?

Vi taler med Dell Technologies managing director Stefan Alariksson om, hvordan man kommer i gang med sit bæredygtighedsarbejde, og hvorfor det er så vigtigt for alle virksomheder at gøre dette.

Længde: 8:03

Skal vi være bekymrede for sikkerheden ved IoT?

I denne snak med Mikko Hyppönen fra F-Secure taler vi om IoT-gadgets, og hvordan disse kan udgøre en sikkerhedstrussel i fremtiden, hvis ikke de allerede er det i dag.

Længde: 9:17

Er VR og AR fremtiden inden for digitale mødelokaler?

Niclas Johansson er ekspert inden for VR og AR, så vi hev fat i ham for at finde ud af, hvordan disse teknologier vil påvirke fremtidens(?) mødelokaler.

Længde: 9:31

Læs mere:
Sådan bliver dit IT-miljø mere bæredygtigt – eksperternes bedste råd
Guide: IoT i praksis

9 april 2019

Årets hotteste trends – fra robotter til stemmestyring

For tolvte gang præsenterer analysevirksomheden The Future Today Institute en rapport spækket med de største tendenser inden for teknologi og videnskab. 2019 Tech Trends Report indeholder 315 forskellige trends – 30 procent flere end året før. Her er nogle af de vigtigste.

24 juli 2019

Fremtiden kræver virksomhedskulturer, hvor kreativiteten vokser

I en fremtid, hvor ingen ved, hvad morgendagen byder på, er virksomheder nødt til at blive mere innovative. Det gælder om at skabe virksomhedskulturer, hvor tillid vægtes højt, kreativitet opfordres og medarbejdere på alle niveauer føler sig delagtiggjort.

2 juli 2019

Klar til sommeren?

Det er næsten umuligt at forstå, men ferien nærmer sig. Gløderne fra Sankt Hans-bålet er slukket, og jordbærsæsonen er begyndt. Dustins egne mærker, sørger for, at du er klar til alle sommerens eventyr.

26 juni 2019

Genanvendelse i stedet for genbrug - her er fordelene

Vi taler med genanvendelseseksperterne fra Inrego for at finde ud af, hvorfor man bør arbejde med genanvendelse i stedet for genbrug. Der er nemlig rigtig mange fordele.

28 maj 2019

Sådan får du alle til at arbejde hen imod det samme mål

Succesfulde virksomheder kræver engagerende medarbejdere. Hvordan lykkes man med at få det? Her er fem måder, der kan øge engagementet på arbejdspladsen.

7 maj 2019

Internet er brudt: ”Vrede og had får størst spredning”

Hvordan påvirker sociale medier egentlig demokratiet? Det undersøger forfatterne Martin Gelin og Karin Pettersson i deres nye bog Internet er brudt – Silicon Valley og demokratiets krise.

24 april 2019