Webinar: Smart samarbejde og kraftfulde funktioner i Teams

I det andet webinar om Teams gennemgår Dustins egne Teams-eksperter Fredrik Hansson og Lars Hejn Kristensen alle de samarbejdsfunktioner, du bør kende.

Lær mere om, hvordan du forenkler planlægning, gør distancearbejde lettere og effektiviserer dine digitale møder.

Webinaret er på engelsk.

29 juni 2020

Webinar: Hvordan kan Teams skabe værdi for din virksomhed?

I det første webinar om Teams gennemgår Dustins egne Teams-eksperter de grundlæggende funktioner og forklarer, hvordan Teams kan skabe værdi for din virksomhed.

5 værktøjer til videokonferencen

Der findes et hav af værktøjer til videokonferencer. Vi har samlet fem af de mest populære og gennemgår deres vigtigste funktioner.

Arbejdet er noget, vi laver, ikke et sted vi tager hen til

Det kan betale sig at opgradere til et moderne operativsystem og en ny laptop. Med Windows 10 Pro bliver arbejdet sikrere, enklere og mere effektivt. Desuden fremmer det en mobil og fleksibel måde at arbejde på for medarbejderne.

Microsoft 365 Business Standard – en hel familie af smarte applikationer

Her fortæller vi alt om, hvordan din virksomhed kan maksimere produktiviteten og samarbejdet ved hjælpe af Microsoft 365 Business Standard.

Fem grunde til at vælge Windows 10 Pro

Windows 10 Pro kombineret med en ny pc giver nye muligheder for dig og din virksomhed. Her er fem grunde til at tage skridtet til et moderne operativsystem og en ny computer.

Smart lagring i skyen med Microsoft OneDrive

I Microsoft OneDrive får du 1 hel TB lagring i skyen. Smidigt, sikkert og smart. Her fortæller vi mere om, hvorfor din virksomhed bør begynde at anvende Microsoft OneDrive.