Nye Dell Latitude – bygget til den moderne bruger

Dells bærbare Latitude-familie til virksomhedsmarkedet har fået et helt nyt design og flere smarte funktioner. De er designet med fokus på den moderne bruger. Flagskibsmodellen er udstyret med en nærhedssensor, som vækker computeren, når du nærmer dig, lynhurtig ekspresopladning og op til 26 timers batteritid.

I begyndelsen af året fremviste Dell sin nye, nydesignede Latitude-familie, og i april var det tid til lancering. I alt omhandler det 14 forskellige produkter fordelt på 5000-serien og 7000-serien. Fælles for samtlige enheder er, at de er blevet 10-15 procent mindre end sidste års modeller.

– Vi tager altid udgangspunkt i brugerne, når vi udvikler vores produkter. Den moderne bruger vil kunne arbejde hvor og når som helst og er altid på jagt efter at forbedre mobiliteten. Det opfylder vi med den nye Latitude-porteføljes mindre og lettere enheder, siger Mats Mårtensson, produktchef inden for Client Solutions hos Dell.

Det familiemedlem, som har fået mest opmærksomhed, er uden tvivl flagskibsmodellen 7400 2-in-1, som med sin tynde ramme rundt om skærmen kan prale med titlen som verdens mindste 2-i-1-pc med 14’’-skærm.

– Dell Latitude 7400 2-in-1, synes jeg, repræsenterer den perfekte balance mellem mobilitet, performance og skærmstørrelse. Men det, der skiller sig allermest ud, er premium-følelsen. Computeren har et meget stift kabinet af børstet aluminium og en følelse af kvalitet, som virkelig adskiller sig fra mængden. Selvom den har et meget tyndt design, er vi ikke gået på kompromis med nogle af portene. Den har stadig en HDMI-udgang, USB-porte og indbygget smart card-læser, siger Mats.

Op til 26 timers batteritid

En glad nyhed for alle mobile brugere er, at enhederne har fået bedre batteritid. I år har samtlige modeller en batteritid på op til 20 timer ifølge performance-testen Mobile Mark. Også her ligger Dell Latitude 7400 2-in-1 i toppen med sine 26 timer. Den lange batteritid er resultatet af et stort batteri og en skærm, der er energibesparende uden at gå på kompromis med kontrast eller lysstyrke.

Når det er tid til opladning af enhederne, er de udstyret med funktionen ExpressCharge, som betyder, at de kan oplades til 80% på bare en time:
– ExpressCharge er meget smart, hvis du f.eks. skal med en flyver, men opdager, at du er ved at løbe tør for strøm. Så kan du oplade computeren i 15 minutter og nå 35% af batterikapaciteten. Det er formentlig nok til at kunne arbejde på flyrejsen, siger Mats.

Innovative funktioner til brugere på farten

Også når det gælder funktioner, har Dell arbejdet hårdt for at udvikle nye, enklere måder for brugeren. En nyhed, der er unik for 7400 2-in-1, er Express Sign In, som er en sensor, der samarbejder med Windows Hello-kameraet for at registrere brugerens nærvær. Computeren kan dermed vækkes fra standby og automatisk logge på Windows. Når brugeren derefter forlader computeren, logger den automatisk af.

Sikkerheden er særlig vigtig, når mange arbejder andre steder end det fysiske kontor. Dell arbejder på at kunne tilbyde stærk sikkerhed uden at gå på kompromis med brugervenlighed og simplicitet.

– Vores mobiltelefoner har vænnet os til, at det skal være hurtigt og nemt at lukke ned eller åbne en enhed op. Vi har derfor integreret fingeraftrykslæseren i computerens power-knap, så du automatisk logges på Windows, når du tænder computeren, fortæller Mats.

Se vores udvalg af Dell Latitude-computere

27 maj 2019

Tjenester, der forenkler digitaliseringen i skolerne

Siden 2015 er antallet af computere i skolerne steget markant, men samtidig oplever fire ud af ti lærere, at bøvl med teknikken begrænser deres arbejde. Det viser en ny rapport fra det svenske Skolverket om digitaliseringen i skolen.

19 august 2019

Ekspertens tips: 7 måder at skabe bedre præsentationer

Løft din kommunikation til næste niveau – og bliv endnu bedre til at formidle dine idéer. Jesper Ahlström, uddannelsesansvarlig for præsentationsteknik & kommunikation i uddannelsesvirksomheden Framfot giver os sine bedste tips til bedre præsentationer.

31 juli 2019

Guide: Sådan vælger du den rette workstation

En workstation er meget mere end bare en computer. Den har meget højere performance, bedre pålidelighed og er designet ud fra de applikationer, den skal køre.

17 juli 2019

De mange fordele ved servicification

For dig som virksomhed betyder servicification, at du kan frigøre ressourcer, som du i stedet kan bruge på kerneforretningen. Samtidig får du en meget bedre kontrol over omkostningerne og en helt anden fleksibilitet.

9 juli 2019

Hvordan skaber du en brugervenlig arbejdsplads, som også er sikker?

Virksomheder digitaliseres og flere og flere arbejder mobilt, og det øger efterspørgslen på sikre og brugervenlige arbejdspladser. Med Modern Workplace fra Dustin får din virksomhed en komplet arbejdspladstjeneste med alle de nødvendige værktøjer.

1 juli 2019

Guide: På jagt efter den perfekte skærm?

Voxicon har med stor sandsynlighed den skærm, du leder efter. Uanset hvilken skærm du vælger, får du høj kvalitet for dine penge.

31 maj 2019