Ny storaftale til Dustin inden for avancerede IT-tjenester

Dustin har vundet et udbud i den offentlige sektor i Norge, som inkluderer cloud-baserede tjenester i form af backup og lagring. Det er fra den norske public service-organisation NRK – en aktør, der stiller store krav til intelligente, tekniske løsninger med høj sikkerhed.

Aftalen omfatter 20 af NRKs datacentre i Norge og løber over tre år med mulighed for forlængelse i yderligere to år.

– At vi vandt dette udbud viser, hvordan vi hele tiden udvikler vores udbud og potentiale inden for mere avancerede tjenester og løsninger, siger Kjell Rune Øyrås, grundlægger af Dustin-ejede Purity IT, som specialiserer sig i at hjælpe virksomheder og organisationer med forretnings- og virksomhedskritiske IT-processer.

Opkøb som Purity IT sætter Dustin i stand til ikke blot at levere sikkerhedskopiering, katastrofeberedskab og lagring i skyen, men også komplette og skræddersyede totalløsninger til organisationer og virksomheder i hele Norden. I dag kan Dustin-familien trække på spidskompetencer fra Norriq, Core Services, Commsec, Idenet, IKT Gruppen, ITaito, JML-System, Purity, Resolute og Saldab.

– Dustins nyerhvervede kompetencer kombineret med 30 års erfaring som en af Nordens førende forhandlere af IT-produkter med tilhørende tjenester gør det muligt for os at finde den rigtige totalløsning, uanset virksomhedens størrelse, og hvordan udfordringerne ser ud, udtaler Kjell Rune Øyrås.

Vil du vide mere om Dustin?

Kontakt os, eller læs mere om Dustins kompetencer inden for store virksomheder og den offentlige sektor.

Bliv ringet op
Send e-mail

28 juni 2018

Fremtiden kræver virksomhedskulturer, hvor kreativiteten vokser

I en fremtid, hvor ingen ved, hvad morgendagen byder på, er virksomheder nødt til at blive mere innovative. Det gælder om at skabe virksomhedskulturer, hvor tillid vægtes højt, kreativitet opfordres og medarbejdere på alle niveauer føler sig delagtiggjort.

2 juli 2019

Klar til sommeren?

Det er næsten umuligt at forstå, men ferien nærmer sig. Gløderne fra Sankt Hans-bålet er slukket, og jordbærsæsonen er begyndt. Dustins egne mærker, sørger for, at du er klar til alle sommerens eventyr.

26 juni 2019

Genanvendelse i stedet for genbrug - her er fordelene

Vi taler med genanvendelseseksperterne fra Inrego for at finde ud af, hvorfor man bør arbejde med genanvendelse i stedet for genbrug. Der er nemlig rigtig mange fordele.

28 maj 2019

Sådan får du alle til at arbejde hen imod det samme mål

Succesfulde virksomheder kræver engagerende medarbejdere. Hvordan lykkes man med at få det? Her er fem måder, der kan øge engagementet på arbejdspladsen.

7 maj 2019

Internet er brudt: ”Vrede og had får størst spredning”

Hvordan påvirker sociale medier egentlig demokratiet? Det undersøger forfatterne Martin Gelin og Karin Pettersson i deres nye bog Internet er brudt – Silicon Valley og demokratiets krise.

24 april 2019

Tre eksperter - mange smarte tips

På Dustin Expo i Sverige havde vi en lille bås, hvor vi optog korte samtaler med eksperter inden for forskellige områder. Her er tre højdepunkter, hvor vi talte om bæredygtighed, sikkerhed og fremtidens digitale mødelokaler.

9 april 2019