Inspiration og guides

Find den rigtige ultra brede skærm til din arbejdsplads!

En praktisk guide, der hjælper dig med at finde den perfekte Philips-skærm i Wide-, UltraWide- og SuperWide-kategorien.

Voxicon Logotype

Hvorfor investere i en bredere skærm fra Philips?

At investere i en ultra bred skærm er et klogt valg af flere grunde. Først og fremmest giver den dig generøse arbejdsflader, hvilket øger din produktivitet ved effektivt at organisere og håndtere flere opgaver på samme tid. En større skærm giver en ideel platform til multitasking, da du kan have flere vinduer og applikationer åbne samtidigt uden at skulle skifte mellem dem. Med høj opløsning og krystalklar billedkvalitet kan du desuden få en exceptionel visuel oplevelse, uanset om du arbejder med grafik, videoredigering eller datadrevet analyse.

Philips har stor erfaring med at levere skærme i høj kvalitet og med fokus på funktionalitet. Ultra brede skærme fra Philips er derfor altid designet til høj produktivitet, komfort og miljøbevidsthed. I sortimentet finder du flere forskellige varianter – derfor har vi nu lavet en guide til dig, så du nemt og hurtigt kan finde en skærm, der passer til netop dig og dine arbejdsopgaver.

Kortlæg dine behov

Opløsning?

Til opgaver, der kræver et højt detaljeniveau, såsom grafisk design, CAD-modellering eller videoredigering, er en høj opløsning som 4K UHD ofte uundværlig. Det giver dig mulighed for at vise fine detaljer og komplekse projekter med fuld skarphed. Hvis multitasking også er en vigtig del i dit professionelle arbejde, kan en ultra bred skærm med en lidt lavere opløsning stadig være effektiv men til en billigere penge.

Wide, Ultra-Wide eller Super-Wide?

En widescreen-skærm med et lidt større billedforhold er ofte et glimrende valg, hvis du har en lang række forskellige arbejdsopgaver, der godt kan kræve lidt ekstra plads. En ultra bred skærm giver et endnu bredere arbejdsområde og er ideel til multitasking og kreative erhverv, hvor der er behov for mere plads i bredden. En Super-Wide-skærm i størrelsen 45-49" giver en ægte to-i-én løsning og den ultimative skærmplads. Til dig, der arbejder inden for områder som videoredigering eller simuleringer, kan en super-wide-skærm tilbyde endnu bredere visuelt omfang og fordybelse.

Buet eller standard?

Valget mellem en buet og en flad skærm til professionelle brugere afhænger af specifikke arbejdskrav og præferencer. En buet skærm giver en mere engagerende visuel oplevelse, hvilket kan være en fordel for brugere inden for kreative erhverv og medier. På den anden side kan en flad skærm være mere velegnet til brugere, der kræver nøjagtighed og en plan overflade til opgaver som CAD-modellering eller tekstredigering. Det vigtigste er at tilpasse valget af skærmtype til dine specifikke behov og arbejdsgange.

Fordelene ved USB-C docking

Med den smarte USB-C-dockingstation fra Philips kan du øge antallet af tilslutninger og undgå besværlige adaptere til din laptop. USB-C-teknologien muliggør desuden super hurtig dataoverførsel og streaming, samtidig med at den oplader din computer. Det betyder, at du kan oprette forbindelse med det samme og begynde at arbejde uden problemer.

Philips' sortiment

Buet og USB-C

Skærme i denne kategori giver en gedigen og omsluttende billedoplevelse for en ægte to-i-én løsning. Disse buede skærme varierer mellem størrelser på 34-49" og giver dig et komplet overblik, samtidig med at du nemt kan brede dit arbejde ud og øge produktiviteten.

Standard og USB-C

Skærme i denne kategori giver en generøs og ekspansiv billedoplevelse. Disse flade skærme varierer mellem størrelser på 34-40" og giver dig et komplet overblik, samtidig med at du nemt kan brede dit arbejde ud for at øge produktiviteten.

Sidst opdateret: 6 november 2023

Tags