Arbejdsplads

5 smarte gadgets

Solutions har kigget nærmere på gadgets, der gør livet lettere på din forretningsrejse. Vi fandt bærbare computere, der forvandles til tablets, mobiler, som bliver til stationære computere, og kraftfulde ekstrabatterier, som man nemt kan tage med sig.

1. Opladning overalt

Er du træt af at være konstant urolig for, at batteriet i din telefon eller tablet løber tør? Med Belkin Mixit Metallic Power Pack 6000 i tasken kan du oplade en helt afladet iPhone 6S tre gange – uden at skulle finde en stikkontakt. Den er udstyret med et dobbelt USB-udtag og kan derfor oplade to enheder samtidig. Meget kraftfuld (3,4 ampere) og enkel at anvende. Selve opladningsenheden lades hurtigt op igen, hvilket gør den uundværlig på rejsen.

dustin.dk/belkinmixit

2. Computer med tablet

Microsoft Surface Book er en innovativ og kraftfuld bærbar computer med aftagelig skærm – en computer og tablet i én. Skærmen har en utrolig høj opløsning på 6 millioner pixel og selvfølgelig touchskærm. Microsoft Surface Book har lang batteritid, og den er tynd og nem at transportere, samtidig med at den er designet til at være holdbar og robust. Skærmen kan roteres 180º, og der medfølger en smart touchpen. Et multiværktøj til rejsen – uanset arbejdsform.

dustin.dk/surfacebook

3. Fra mobiltelefon til stationær computer

Med Samsung Dex Station Galaxy S8/S8 Plus forvandles din Samsung Galaxy S8 fra en mobiltelefon til en komplet stationær computer. Du slutter din telefon til Samsung Dex Station, og her tilkobles en skærm med HDMI-kabel. Tastatur og mus tilsluttes trådløst eller via USB – og vupti har du en komplet arbejdsstation. Med Windows Virtual Machine kan du også få adgang til Windows gennem din Dex. Måske behøver du slet ikke at tage den bærbare med på din næste forretningsrejse!

dustin.dk/galaxys8
dustin.dk/dexstation

4. Lightning og microUSB-oplader

Til trods for sit slanke design er dette en lille el-pakke, som giver op til 24 timers ekstra batteritid til dine enheder. Mophie Powerstation Plus leveres med integreret opladningskabel med udskiftelig ende til opladning af både lightning og microUSB. Brancheførende batteriteknologi sikrer, at Mophie Powerstation Plus er opladet i lang tid.

dustin.dk/mophiepowerstation

5. Frie hænder

Jabra Storm er et smart headset med op til ti timers batteritid – god til lange dage uden opladningsmuligheder. Med Jabra Storms støjdæmpning og beskyttelse mod vindstøj får du desuden krystalklar lyd og begge hænder fri uanset ydre omstændigheder. Jabra Storm kobles let til telefonen ved hjælp af NFC, hvor telefon og headset parres ved at trykke dem mod hinanden. Et smart tilbehør, når man er på farten, men alligevel skal være tilgængelig via mobilen.

dustin.dk/jabrastorm

Tekst: Kristin Djerf
Illustrationer: iStockphoto

Sidst opdateret: 1 juli 2022

Tags