Inspiration

5 smarte gadgets

Bedre mobilkameraer til bedre feriebilleder og telefoner, der både tåler vand og sand. Solutions har fundet nogle af de seneste bærbare gadgets til solrige, eller regnfulde, sommerdage frem.

1. Optimal billedkvalitet med dobbelt objektiv

Huawei P10 er udstyret med en meget hurtig processor og et nyt, smart design, og er en førsteklasses telefon. Der er blevet lagt ekstra vægt på kameraet, et Leica dual-kamera 2.0 med dobbelt objektiv, for optimal billedkvalitet. Objektivet har desuden et meget lavt blændetal, hvilket sammen med den indbyggede billedstabilisator gør, at det er muligt at tage billeder af høj kvalitet selv under dårlige lysforhold. Selv kameraet på forsiden er udviklet i samarbejde med Leica, så også ens selfies bliver af bedste kvalitet.

dustin.dk/huawei-p10 »

2. Nye spil- og filmoplevelser

Det nye design med glas også på bagsiden og den nye, hurtigere processor gør Samsung Galaxy Tab S3 både elegant og potent. Ikke mindst er den velegnet til film og spil, og oplevelsen forbedres yderligere med de fire indbyggede højttalere og Vulkan grafik-API’en. Højttalerne er udviklet i samarbejde med AKG for optimal lyd. Tabletten leveres med en S Pen, der i sit nye design føles som en almindelig kuglepen, og det er let at skrive og tegne på tabletten med den.

dustin.dk/galaxytabS3 »

3. Top tunet over det hele

Med et kraftigt batteri og et nyt forbedret kamera er Samsung Galaxy A5 klar til lange dage med mange timers anvendelse. Telefonen er støv- og vandtæt og kan klare et ophold på 30 minutter under vandet i 1,5 meters dybde. Det gør den perfekt til både strand- og regnvejrsdage. Modellen er også blevet opgraderet med en bedre skærm og et såkaldt ”always on-display”, som betyder at ur, kalender og beskeder altid vises, når telefonen er i standby-mode. Udskifteligt mikro-SD-kort gør det nemt at opgradere hukommelsen.

dustin.dk/galaxyA5 »

4. Klassisk udenpå – topmoderne indeni

Dette smartwatch fra Samsung kombinerer den klassiske urskive med et væld af digitale funktioner. Samsung Gear S3 Frontier er forbundet til brugerens telefon via Bluetooth, og man kan modtage samtaler med uret gennem de indbyggede mikrofoner og højttalere. Naturligvis kan man også modtage SMS’er, mails og andre beskeder. Uret er stødsikkert, vandtæt og klarer ekstreme temperaturer. Det har andre praktiske funktioner såsom højdemåler, GPS, måling af hjertefrekvens og trådløs opladning (oplader fås som ekstra tilbehør). Urets grænseflade styres ved, at man drejer på ringen omkring urskiven.

dustin.dk/gearS3frontier »

5. En helt usædvanlig skærm

Sony Xperia XZ Premium er verdens første telefon med 4K HDR-skærm, som giver samme farvegengivelse og krystalklare billeder som Sonys BRAVIA-TV. Telefonen er forsynet med Corning Gorilla-glas både på forsiden og bagsiden, hvilket giver den et unikt udseende. Desuden er den vandtæt. Indvendig er den udstyret med en hurtig processor og et kraftigt batteri, som oplades lynhurtigt – efter bare et par minutters opladning med Quick Charger UCH12W kan telefonen bruges i flere timer.

dustin.dk/xperiaXZ »

Sidst opdateret: 1 juli 2022

Tags