5 bedste gadgets til dig der pendler

Med de rette gadgets bliver pendling ikke bare lettere men faktisk en ren fornøjelse. Vi har udvalgt et antal smarte ting, der gør, at du vil komme til at længes efter transporten.

Dine gadgets i god behold

Sikker og smidig opbevaring af dine teknik gadgets var i fokus, da svenske Thule Thule designede rygsækken Crossover 2. Din computer bliver beskyttet i det polstrede computerrum med den patenterede SafeEdge-konstruktion, og i det stødsikre SafeZone-rum kan du trygt opbevare dine mindre teknik gadgets.

Hovedrummet har en netlomme med lynlås, og i den større sidelomme kan du opbevare en vandflaske eller en paraply. På anden side finder du en mindre lomme med lynlås og RFID-blokering, hvor du for eksempel kan opbevare dit pas sikkert. Og når du er ude at rejse, kan du nemt sætte rygsækken fast til håndtaget på din kabinekuffert ved hjælp af den gennemgående strop på bagsiden.

Slap af og tjek ud

Fyldt op på toget? Skrigende børn og støjende medpassagerer? Tag dine nye Sony WH-1000XM3 på og opdag, hvordan det hele bare forsvinder. Tredje generation af Sonys støjreducerende hovedtelefoner tilpasser støjreduktionen til det omgivende lydniveau og dine præferencer. Og til forskel fra mange andre hovedtelefoner lukker WH-1000XM3 ikke bare motorstøj og lignende konstant støj ude. De lukker også pludselig lyde ude som for eksempel stemmer.

Er du urolig for lydkvaliteten ved trådløs overførsel. Det er der ingen grund til. Ved hjælp af LDAC sendes tre gange så megen information som ved almindelig Bluetooth-overførsel. Batteritiden ligger på 38 timers aktiv lytning og 200 timers standby-tid.

Bærbart kraftværk

Åh nej, toget er forsinket! Og du har kun 13 procent batteritid tilbage på mobilen… Fortvivl ikke, men tag i stedet din Cirafon Powerbank Quick charge 20100 mAh frem. Som navnet antyder, er det her ikke et hvilket som helst bærbart batteri, men en hurtigladende sag med hele 20100 mAh og to usb-udgange med 2A udgangseffekt hver. Hvad betyder alt dette? Med to udgange kan du oplade to enheder samtidig og desuden hurtigere end med din sædvanlige vægoplader. Kapaciteten på 20100 mAh rækker til at lade din smartphone et antal gange, inden batteriet er slut.

Et bibliotek i tasken

Al respekt til lydbøger, men du, der godt kan lide at læse selv og ikke vil slæbe rundt på et helt bibliotek, anskaffer dig naturligvis en e-reader. Pocketbook Touch HD 3 er en rigtig powerful e-reader trods sit smarte ydre og lette vægt på kun 155 gram. HD-skærmen på seks tommer har en opløsning på 300 DPI og farvemætningen i baggrundsbelysningen tilpasser sig efter døgnet for at give en så naturlig og behagelig læseoplevelse som muligt. Readeren er vandtæt, forsynet med wifi og understøtter 17 populære e-bogsformater. Hvis du bliver træt af at læse, kan du bare tilslutte dine bluetooth-hovedtelefoner og lytte til en lydbog.

Sjov på turen

Du behøver ikke læse rapporter og sende mails, bare fordi du er på vej til og fra arbejde. Det er helt ok med lidt underholdning en gang imellem. Nintendos nyeste spilkonsol Switch er deres til dato mest alsidige. Når du rejser, bruger du den 6,2 tommer store touch-skærm og de aftagelige controllere (så du kan spille med sidepassageren, hvis du vil), og når du kommer hjem, kan du bare koble din Switch til tv’et og fortsætte med at spille. I udbuddet af spil finder du alle de klassiske figurer fra Nintendos digre bagkatalog, plus en hel del nye bekendtskaber.

13 maj 2019

Modern Workplace sparer tid for Handelsanställdas förbund

Handelsanställdas förbund ville have et mere brugervenligt IT-miljø. Mobilt, sikkert og uden besvær. Løsningen blev tjenesten Modern Workplace fra Dustin, som med det samme gav klare fordele for både brugere og IT-afdelingen.

7 maj 2019

Skærme til samarbejde

I næsten 35 år har BenQ været aktive inden for produktkategorien displayprodukter. Du kan finde alt, lige fra projektorer til hjemmebiografen og personlige projektorer til forskellige typer af installationsmodeller.

25 april 2019

Tag dit eget møde med

Videomøder bliver en mere og mere naturlig del af hverdagen. Fordelene er indlysende. Du sparer tid og penge, og du kan holde mere effektive møder. Uanset hvor du er, kan du holde møder og bevare kontakten på en nem måde.

24 april 2019

Gør dine videokonferencer enklere med intelligente, indbyggede videoløsninger

Hvis du er på udkig efter en konferenceløsning ved dit skrivebord, så behøver du ikke at søge længere. Løsningen er ikke langt væk. Faktisk er den her allerede.

24 april 2019

Videomøder har aldrig været nemmere

I dag er videosamtaler en del af hverdagen for de fleste mennesker. Det er blevet en måde til at holde kontakt med folk, når de flytter til et andet land, når man rejser, og ikke mindst er det en måde til at holde mere effektive møder.

24 april 2019

Et nøje sammensat udvalg, der bare vokser

Et af markedets bredeste udvalg blev udvidet i 2016, da Dustin introducerede Private Label med fem forskellige varemærker. Varemærkerne er beregnet til at supplere og udvide det eksisterende udvalg yderligere. Fokus ligger på at tilbyde økonomiske kvalitetsprodukter med hurtige og pålidelige leverancer.

24 april 2019