De 5 bedste gadgets til dig, der pendler

Med de rette gadgets bliver pendling ikke bare lettere men faktisk en ren fornøjelse. Vi har udvalgt et antal smarte ting, der gør, at du vil komme til at længes efter transporten.

Dine gadgets i god behold

Sikker og smidig opbevaring af dine gadgets var i fokus, da svenske Thule Thule designede rygsækken Crossover 2. Din computer bliver beskyttet i det polstrede computerrum med den patenterede SafeEdge-konstruktion, og i det stødsikre SafeZone-rum kan du trygt opbevare dine mindre gadgets.

Hovedrummet har en netlomme med lynlås, og i den større sidelomme kan du opbevare en vandflaske eller en paraply. På anden side finder du en mindre lomme med lynlås og RFID-blokering, hvor du for eksempel kan opbevare dit pas sikkert. Og når du er ude at rejse, kan du nemt sætte rygsækken fast til håndtaget på din kabinekuffert ved hjælp af den gennemgående strop på bagsiden.

Slap af og tjek ud

Fyldt op på toget? Skrigende børn og støjende medpassagerer? Tag dine nye Sony WH-1000XM3 på og opdag, hvordan det hele bare forsvinder. Tredje generation af Sonys støjreducerende hovedtelefoner tilpasser støjreduktionen til det omgivende lydniveau og dine præferencer. Og til forskel fra mange andre hovedtelefoner lukker WH-1000XM3 ikke bare motorstøj og lignende konstant støj ude. De lukker også pludselige lyde ude, som for eksempel stemmer.

Er du urolig for lydkvaliteten ved trådløs overførsel? Det er der ingen grund til. Ved hjælp af LDAC sendes tre gange så megen information som ved almindelig Bluetooth-overførsel. Batteritiden ligger på 38 timers aktiv lytning og 200 timers standby-tid.

Bærbart kraftværk

Åh nej, toget er forsinket! Og du har kun 13 procent batteritid tilbage på mobilen… Fortvivl ikke, men tag i stedet din Cirafon Powerbank Quick charge 20100 mAh frem. Som navnet antyder, er det her ikke et hvilket som helst bærbart batteri, men en hurtigladende sag med hele 20.100 mAh og to USB-udgange med 2A udgangseffekt hver. Hvad betyder alt dette? Med to udgange kan du oplade to enheder samtidig og desuden hurtigere end med din sædvanlige vægoplader. Kapaciteten på 20.100 mAh er nok til at lade din smartphone et antal gange, inden batteriet er slut.

Et bibliotek i tasken

Al respekt til lydbøger, men du, der godt kan lide at læse selv og ikke vil slæbe rundt på et helt bibliotek, anskaffer dig naturligvis en e-bogslæser. Pocketbook Touch HD 3 er en rigtig kraftfuld e-bogslæser trods sit smarte ydre og lette vægt på kun 155 gram. HD-skærmen på 6’’ har en opløsning på 300 DPI, og farvemætningen i baggrundsbelysningen tilpasser sig efter døgnet for at give en så naturlig og behagelig læseoplevelse som muligt. Enheden er vandtæt, forsynet med WiFi og understøtter 17 populære e-bogsformater. Hvis du bliver træt af at læse, kan du bare tilslutte dine Bluetooth-høretelefoner og lytte til en lydbog.

Sjov på turen

Du behøver ikke læse rapporter og sende mails, bare fordi du er på vej til og fra arbejde. Det er helt ok med lidt underholdning en gang imellem. Nintendos nyeste spilkonsol Switch er deres til dato mest alsidige. Når du rejser, bruger du den 6,2 tommer store touch-skærm og de aftagelige controllere (så du kan spille med sidepassageren, hvis du vil), og når du kommer hjem, kan du bare koble din Switch til tv’et og fortsætte med at spille. I udbuddet af spil finder du alle de klassiske figurer fra Nintendos digre bagkatalog, plus en hel del nye bekendtskaber.

13 maj 2019

De mange fordele ved servicification

For dig som virksomhed betyder servicification, at du kan frigøre ressourcer, som du i stedet kan bruge på kerneforretningen. Samtidig får du en meget bedre kontrol over omkostningerne og en helt anden fleksibilitet.

9 juli 2019

Hvordan skaber du en brugervenlig arbejdsplads, som også er sikker?

Virksomheder digitaliseres og flere og flere arbejder mobilt, og det øger efterspørgslen på sikre og brugervenlige arbejdspladser. Med Modern Workplace fra Dustin får din virksomhed en komplet arbejdspladstjeneste med alle de nødvendige værktøjer.

1 juli 2019

Guide: På jagt efter den perfekte skærm?

Voxicon har med stor sandsynlighed den skærm, du leder efter. Uanset hvilken skærm du vælger, får du høj kvalitet for dine penge.

31 maj 2019

Når du er mest fokuseret

Vi fokuserer alt for meget på, hvad vi skal gøre, og tænker alt for lidt på, hvornår vi skal gøre det. Det mener den amerikanske forfatter Daniel Pink, der selv er meget bevidst om, hvad han planlægger at gøre om eftermiddagen.

28 maj 2019

Nye Dell Latitude – bygget til den moderne bruger

Dells bærbare Latitude-familie til virksomhedsmarkedet har fået et helt nyt design og flere smarte funktioner.

27 maj 2019

Bedre konferencerum med den rigtige teknologi

Udstyr konferencerummet med den nyeste teknologi, der kan understøtte mødet og præsentationerne. Med det rette udstyr undgår du teknikbøvl og kan i stedet være kreativ. Vi har udvalgt fem nyheder, der bringer konferencerummet op på næste niveau.

21 maj 2019