Velkommen til vores vidensbank

Lad dig inspirere og læs mere om de seneste IT-trends.

Fra ti minutter til ti sekunder

Statistikker viser, at de fleste forsinkes på grund af tekniske problemer. Den gennemsnitlige forsinkelse er 10 minutter og 40 sekunder. Den tid synes Lenovo, at du skal bruge noget bedre.

24 april 2019

Internet er brudt: ”Vrede og had får størst spredning”

Hvordan påvirker sociale medier egentlig demokratiet? Det undersøger forfatterne Martin Gelin og Karin Pettersson i deres nye bog Internet er brudt – Silicon Valley og demokratiets krise.

24 april 2019

Hvad betyder begrebet workstation?

En workstation er så meget mere end bare en kraftfuld computer. Vi har talt med HP's workstation-specialist for at finde ud af, hvad ordet betyder.

23 april 2019

Spar både udslip og penge med genbrug

Fuldt funktionsdygtigt IT-udstyr skrottes, mens udstyret sagtens kunne sælges videre og gøre både miljøet og virksomhedens økonomi en tjeneste. Sådan her får gammelt IT-udstyr nyt liv.

17 april 2019

Cyber crime koster mere end naturkatastrofer

Den voldsomt stigende cyberkriminalitet koster mennesker, organisationer og samfundet enorme summer hvert år. Undersøgelser viser, at nordiske virksomheder ofte mangler det grundlæggende forsvar mod angreb.

15 april 2019

Tre eksperter - mange smarte tips

På Dustin Expo i Sverige havde vi en lille bås, hvor vi optog korte samtaler med eksperter inden for forskellige områder. Her er tre højdepunkter, hvor vi talte om bæredygtighed, sikkerhed og fremtidens digitale mødelokaler.

9 april 2019

Guide: Vælg den rette printer

Du ved, at du skal bruge en printer - men hvilken? Med denne guide vil vi hjælpe dig med at finde den rette printer til dig eller din organisation.

9 april 2019

Vigtigt at støtte brugere til at blive mere bæredygtige

Når man taler om printere og bæredygtige løsninger, ender man nemt med at fokusere på selve printeren. For Xerox handler det mindst ligeså meget om at uddanne og støtte brugeren til at blive mere bæredygtig.

26 marts 2019