Velkommen til vores vidensbank

Lad dig inspirere og læs mere om de seneste IT-trends.

Hvad sker der nu? Sådan bidrager industrien

Udviklingen af det nye system sker i samarbejde med 14 projektpartnere fra industrien – deriblandt Dustin – fra producenter og forhandlere til aktører inden for genanvendelse af materiale.

Se helheden, når du skal vælge bæredygtigt

Mange arbejder på at træffe bæredygtige valg, når de køber IT. Vi spurgte HP’s og Dustins bæredygtighedschefer om, hvad man bør tænke på for at træffe det rigtige valg.

Alektum Group: Tryggere IT-leverance

Indkøbsoversigt, hurtigere levering og bedre support-aftale. Det er bare nogle af de fordele, den hurtigt voksende Alektum Group har opnået via et tæt samarbejde med Dustin.

Enklere indkøb med EDI

I dag er der faktisk ingen grund til at håndtere fakturaer og ordreinformation i papirformat eller via e-mail. Lad i stedet indkøbssystemet kommunikere direkte med Dustins system. Så får du en enklere ordre- og fakturahåndtering.

Dustin ved mere end nettet

Saab Danmark har gennem flere år opbygget et stærkt samarbejde med Dustin. Det betyder ikke bare de rigtige varer til den rigtige pris – det betyder også en kompetent og hurtig vejledning.

Afgørende at overholde deadlines

Gensidig forståelse er nøglen til mange års tæt samarbejde. For Andreas Møller Rasmussen, sales account manager hos Dustin, er Saab Danmark en af hans faste, mangeårige kunder, og flere gange om ugen tikker der en ordre ind i indbakken.

I Täby får lærerne digital magt

I efteråret 2016 introducerede 19 kommunale folkeskoler i Täby, Sverige, Chromebooks og iPads til eleverne. Man er også gået over til en ny, mere enkel adgangsmåde til systemer og indhold. Lærerne har nu endnu nemmere ved at udnytte de digitale værktøjer samtidigt med, at de selv må bestemme mere over brugen.

Ny IT-platform forbedrer skolearbejdet

Med en computer pr. elev og en ny samarbejdsplatform i form af Office 365 har Vänersborgs folkeskoleklasser fået en helt ny måde til at bruge IT i undervisningen. I dag fungerer samarbejdet mellem elever og lærere bedre end nogensinde, og computerne er en naturlig del af skoledagen.