Velkommen til vores vidensbank

Lad dig inspirere og læs mere om de seneste IT-trends.

Har du virkelig backup i skyen?

Mange tror, at traditionel backup og gendannelse automatisk indgår i skyen, og at leverandørerne af cloud-tjenesterne har styr på det. Men sådan ser det desværre ikke rigtig ud.

Sådan får du et mere sikkert it-miljø med virtualisering

Virtualisering har længe været en selvfølge for servere. Men nu virtualiserer man mere og mere – lige fra netværk og storage til firewalls og applikationer. Fordelene er øget funktionalitet, sikkerhed og enklere håndtering.

I skyen med Office 365

Kom hurtigt i gang. Få løbende support og betal kun for det, du bruger. Det er nogle af fordelene ved Dustins bundlede Office 365-tilbud.

App-opsving

Med mobilen i hånden opstår muligheder for helt nye typer forretning.

Dustin åbner markedsplads for apps

På netportalen Dustin Marketplace findes der en mængde virksomhedsapps, som er integreret med bagvedliggende cloud-tjenester.

Bring ny inspiration ind i klasseværelset

Med Adobe Creative Cloud til skoler og gymnasier kan du give lærere ny styrke til inspiration og eleverne ny styrke til at udtrykke dem selv, hvilket giver din institution en konkurrencemæssig kant.

Fokus: Giv frihed til kreativiteten

Grib den gode idé, når den er der. Med Creative Cloud for Teams kan alle dele deres idéer, når de opstår, og arbejde videre på dem sammen.

Skab, redigér og underskriv PDF’er

Den kraftfulde kombination af Acrobat desktop software, den nye Acrobat DC mobilapp og Document Cloud tjenester giver dig mulighed for at skabe, redigere, underskrive og tracke pdf’er så dine medarbejdere kan udrette mere på kontoret eller på farten fra hvilken som helst mobil enhed.