Velkommen til vores vidensbank

Lad dig inspirere og læs mere om de seneste IT-trends.

Guide: Vælg den rette printer

Du ved, at du skal bruge en printer - men hvilken? Med denne guide vil vi hjælpe dig med at finde den rette printer til dig eller din organisation.

9 april 2019

Vigtigt at støtte brugere til at blive mere bæredygtige

Når man taler om printere og bæredygtige løsninger, ender man nemt med at fokusere på selve printeren. For Xerox handler det mindst ligeså meget om at uddanne og støtte brugeren til at blive mere bæredygtig.

26 marts 2019

Fra printer til digital dokumenthåndtering

Når antallet af print mindsker, gælder det for virksomheder, der sælger printere, at lytte til sine kunders behov. For Canon betyder det at tilbyde komplette systemer for digital dokumenthåndtering i stedet for at sælge enkelte printere.

26 marts 2019

Adgang er vigtigere end at eje

Nu går fokus fra at eje hardware og printere til at have adgang til print som tjeneste. Det stiller nye krav til HP, men giver også nye muligheder for både forretnings- og miljømæssige gevinster.

26 marts 2019

Billigere, hurtigere og sikrere udprint

HP’s nye serie af blækprintere er det rene overflødighedshorn af fremskridt for brugerne.

16 maj 2017

Tænk stort når du printer

Mange virksomheder kan spare både tid og penge ved selv at printe f.eks. tegninger i stort format. Nye storformat-printere fra Canon kan mere end nogensinde, og der er priser, der passer til alle. Det har fået salget til at stige eksplosivt.

9 februar 2017

Printere – en ubevogtet genvej for hackere

Ligesom du beskytter virksomhedens computere og servere, er det vigtigt, at printmiljøet også er en del af virksomhedens sikkerhedspolicy. Det mener Stefan Berglund, Sverigechef inden for print hos HP, der har inkluderet samme sikkerhedsstandard i printerne som i klienterne.

9 februar 2017

Fuld mobilitet

I dag kan du nemt printe og scanne dine dokumenter og billeder direkte fra din mobiltelefon, bærbare pc eller tablet, hvor og når som helst.

9 februar 2017