Velkommen til vores vidensbank

Lad dig inspirere og læs mere om de seneste IT-trends.

Adgang er vigtigere end at eje

Nu går fokus fra at eje hardware og printere til at have adgang til print som tjeneste. Det stiller nye krav til HP, men giver også nye muligheder for både forretnings- og miljømæssige gevinster.

Billigere, hurtigere og sikrere udprint

HP’s nye serie af blækprintere er det rene overflødighedshorn af fremskridt for brugerne.

Tænk stort når du printer

Mange virksomheder kan spare både tid og penge ved selv at printe f.eks. tegninger i stort format. Nye storformat-printere fra Canon kan mere end nogensinde, og der er priser, der passer til alle. Det har fået salget til at stige eksplosivt.

Printere – en ubevogtet genvej for hackere

Ligesom du beskytter virksomhedens computere og servere, er det vigtigt, at printmiljøet også er en del af virksomhedens sikkerhedspolicy. Det mener Stefan Berglund, Sverigechef inden for print hos HP, der har inkluderet samme sikkerhedsstandard i printerne som i klienterne.

Fuld mobilitet

I dag kan du nemt printe og scanne dine dokumenter og billeder direkte fra din mobiltelefon, bærbare pc eller tablet, hvor og når som helst.

Flere ønsker at betale per udskrift

Administrerede printtjenester, hvor virksomhederne betaler pr. udskrift, indbyggede funktioner og flere kompakte printere på kontorerne. Det er tendenser, Henning Elkjær, Nordic Marketing Director inden for print hos Brother, ser i sin hverdag.

Få orden i tingene med digitaliserede dokumenter

Anders Thomasson, Presales Manager hos OKI, giver gode råd til, hvordan du nemt kan lagre virksomhedens dokumenter digitalt samt hvordan, du kan bruge printernes energibesparende funktioner for at bidrage til et bedre miljø.

Print lige når du vil.

Den rigtige printerløsning giver medarbejderne frihed til at arbejde stort set overalt – uden at sætte sikker¬heden over styr, når du printer fra dine mobile enheder. Det sørger HP’s nye generation af printere for.