Velkommen til vores vidensbank

Lad dig inspirere og læs mere om de seneste IT-trends.

Et par sjove nyheder fra 2018 du måske er gået glip af

Tech-verdenen udvikler sig hurtigt, og der er masser af spændende nyheder hver dag. Det kan derfor være svært hele tiden at være opdateret, så her har vi samlet et par nyheder, du måske er gået glip af.

10 interessante fakta om e-mails

De fleste af os anvender teknologien hver dag og tager den for givet. Men hvad ved du egentlig om et af vores mest almindelige arbejdsredskaber? Her er 10 interessante fakta om e-mails.

Teknologien bag: Sådan fungerer video-streaming

At kunne streame video i høj opløsning til sin telefon, tv eller computer er i dag en selvfølge. Men hvordan fungerer det egentlig?

Tech-trends – November 2016

Denne tid på markedet er ofte meget rolig, da mange venter på den store tech-messe CES i januar. Dette år ser dog ud til at være en undtagelse, da vi allerede har fået masser af nye og interessante nyheder.

Tech-trends – Oktober

Vil du holde dig opdateret på, hvad der sker i tech-verdenen, selvom du ikke har tid til at læse nyhederne hver dag? Så er du havnet det rette sted.

Bæredygtighed og lønsomhed går hånd i hånd

For Stephanie Forsblom, Dustins nye chef for bæredygtighed, rummer begrebet bæredygtighed mere end blot miljøspørgsmål. Menneskerettigheder, forretningsetik og mangfoldighed er nogle af de andre aspekter, hun ofte fremhæver. Men også forretningsfordele – bæredygtighed skal altid kunne kobles sammen med lønsomhed.

Fire slags ansatte i fremtiden

Dell har analyseret ”The Future Workforce”, som kan deles op i fire typer med vidt forskellige behov. Er det Desk Centric eller The Corridor Warrior, der kendetegner din arbejdsplads?

5 trends: intelligente agenter og bots

Intelligente agenter og bots* har i den grad trængt sig ind i vores digitale liv. Det kan dreje sig om alt fra personlige assistenter i vores mobiler til supersmarte systemer, der køber og sælger aktier. Her er listen med de 5 hotteste trends fra Patrik Löwendahl, teknologi- og innovationschef hos det digitale innovations­bureau Avanade.