Velkommen til vores vidensbank

Lad dig inspirere og læs mere om de seneste IT-trends.

Det er bedre at leje end at eje

En smidig mobilløsning, bedre økonomi og et skridt hen imod øget miljøhensyn var nogle af fordelene, da ManpowerGroup Solutions valgte at leje ­telefoner af Dustin.

Fuld kontrol over virksomhedens iOS-enheder

Trådløs overvågning, låsbar MDM-registrering og grundlæggende installationer på plads, før mobiltelefonen tages ud af forpakningen. Det er nogle af fordelene ved Apples Device Enrollment Program (DEP).

Vælg den rette bærbare computer

Med hundredvis af bærbare computere i sortimentet kan det være svært at vide, hvor man skal starte. Vi har derfor lavet en guide for at hjælpe dig med at vælge den rette enhed ud fra dine behov.

5G – Sådan fungerer næste generation mobilteknologi

Næste generation mobilnet er hurtigere og smartere end 4G. Men det største løft ved 5G handler ikke om det mobile kontor eller Netflix i bussen. Det handler om mulighederne for industrielle applikationer.

Unboxing med alt på plads

At administrere nye mobiltelefoner er ofte en langsommelig og besværlig opgave. Nu er Apple kommet med en løsning, som gør, at du kan konfigurere virksomhedens smartphones allerede inden unboxing.

Bliv mere effektiv – bliv mobil.

Både virksomheder og ansatte efterspørger muligheden for at være mere mobile i hverdagen. Men det er vigtigt at huske, at alle ansatte ikke har brug for den samme IT-løsning, lyder det gode råd fra Dell.

Tre krav til mobile IT-løsninger

HP har sat fokus på de nye generationer af IT-brugere, som er vokset op tæt på et tastatur. Tre elementer indgår altid i deres løsninger til den mobile arbejdsplads – HP kalder det Workforce, Workplace og Workstyle, og det er altid med brugerne og sikkerheden i centrum.

Vedligeholder med iPad

Outdoor-reklamebureauet JCDecaux går modsat den faldende kurve i reklamebranchen. En af bureauets vigtigste opgaver er at holde det stigende antal billboards rundt om i Finland i tiptop stand – til at hjælpe har de nu 200 iPads.