Velkommen til vores vidensbank

Lad dig inspirere og læs mere om de seneste IT-trends.

Det er bedre at leje end at eje

En smidig mobilløsning, bedre økonomi og et skridt hen imod øget miljøhensyn var nogle af fordelene, da ManpowerGroup Solutions valgte at leje ­telefoner af Dustin.

Fuld kontrol over virksomhedens iOS-enheder

Trådløs overvågning, låsbar MDM-registrering og grundlæggende installationer på plads, før mobiltelefonen tages ud af forpakningen. Det er nogle af fordelene ved Apples Device Enrollment Program (DEP).

Bliv mere effektiv – bliv mobil.

Både virksomheder og ansatte efterspørger muligheden for at være mere mobile i hverdagen. Men det er vigtigt at huske, at alle ansatte ikke har brug for den samme IT-løsning, lyder det gode råd fra Dell.

Tre krav til mobile IT-løsninger

HP har sat fokus på de nye generationer af IT-brugere, som er vokset op tæt på et tastatur. Tre elementer indgår altid i deres løsninger til den mobile arbejdsplads – HP kalder det Workforce, Workplace og Workstyle, og det er altid med brugerne og sikkerheden i centrum.

5 enkle tips for medarbejdere til at opnå større BYOD-sikkerhed

BYOD-sikkerhed er en stor bekymring for mange virksomheder. Det handler om virksomhedsdata på personlige enheder, hvilket fører til utilstrækkelig kontrol over sikkerhedsprocedurer. En god måde at bruge fordelene ved BYOD, samtidig med at man får bedre kontrol, er at implementere en BYOD-politik eller en EMM-løsning. Men for dem, der endnu ikke har gjort det, har vi lavet en liste med 5 enkle tips for medarbejdere til at opnå større BYOD-sikkerhed.

Nem og sikker administration

Microsoft Enterprise Mobility Suite er en platform, der samler administration, sikkerhed og adgang i ét værktøj, og henvender sig især til IT-afdelingen, hvor størstedelen af arbejdet ofte består i at varetage virksomhedens IT-drift.

Bærbar power i samme lækre mini-format.

iPad mini 4 er let at tage med på farten – og rummer masser af muligheder.

135 bilers position opdateres hvert 15. sekund

Mini Trans bruger Dustin som leverandør af tablets til alle biler.