Velkommen til vores vidensbank

Lad dig inspirere og læs mere om de seneste IT-trends.

5 smarte gadgets til arbejde på farten

Her er en liste med ting, som hjælper dig med at komme væk fra det scenarie og i stedet arbejde hurtigere, mere ergonomisk og effektivt derhjemme.

Sådan forbereder du dig til det mobile arbejdsliv

Meget peger på, at den faste arbejdsplads er ved at dø ud. I stedet arbejder vi hjemmefra, fra caféen eller fra nogle af de fleksible pladser på kontoret. Udviklingen har ført til en større interesse for produkter, der hjælper os med at arbejde effektivt, uanset hvor vi er.

Store muligheder med 5G

På sigt forventes 5G-teknologien at revolutionere måden vi bruger vores mobile enheder på. Læs mere om, hvad 5G betyder for dig, og hvad du skal bruge for at kunne benytte fremtidens mobilnet.

I trygge hænder med mobilløsning

Med en enkel og sikker mobilløsning kan både kunderne og massageterapeuten hos ReLease Voice & Body slappe af. Både booking, betaling og systemservice håndteres hovedsageligt via mobiltelefonen.

Guide: Sådan sikrer du virksomhedens mobiltelefoner

For de fleste er mobiltelefonen et mindst lige så almindeligt arbejdsredskab som computeren. I den her guide vil vi gennemgå, hvordan du skal bære dig ad, så telefonen ikke bliver det svage led i IT-sikkerhedskæden.

Er det ikke tid til at få styr på virksomhedens mobiler?

Sikkerhed er altid et emne i fokus. Spørgsmålet er, om det nogensinde har været så aktuelt, som det er nu. I denne artikel ser vi på mobilsikkerhed, og hvordan du frigør mere tid til arbejde med et helhedsoverblik over virksomhedens mobiltelefoni.

Mobiltilbehør til dig med kontoret i lommen

For dig, der rejser meget i dit arbejde, er det vigtigt at kunne oplade alle enheder - fra telefoner til tablets til computere - samtidig. Med smarte produkter fra Dustins egne varemærker er du klar til alle dine kundebesøg og møder. Uanset hvor du er.

Det er bedre at leje end at eje

En smidig mobilløsning, bedre økonomi og et skridt hen imod øget miljøhensyn var nogle af fordelene, da ManpowerGroup Solutions valgte at leje ­telefoner af Dustin.