Velkommen til vores vidensbank

Lad dig inspirere og læs mere om de seneste IT-trends.

Få plads til at tænke kreativt

Med Adobe Creative Cloud samles kreativiteten ét sted for hele teamet. Med de løbende opdateringer kan IT-afdelingen få tid til andet end hele tiden at jagte de nyeste versioner af de mange programmer.

29 januar 2019

Skær omkostningerne ned med den rigtige licensstyring

Abonnementstjenester i skyen bliver mere og mere udbredte. Det har mange fordele, men desværre løser det ikke alle udfordringerne omkring licensstyring for store virksomheder.

18 januar 2019

Dustins backup til Office 365 beskytter dine data i skyen

Mange af vores kunder har migreret til skyen og er skiftet til Office 365. Ligesom da du havde din egen server, skal du supplere med en god backupløsning, der beskytter dine data, både mod brugerfejl og eksterne trusler.

5 november 2018

Skift til Office 365 – men hvilken backupløsning har du?

Har din virksomhed skiftet til Office 365, eller overvejer du at gøre det? Så har du brug for at supplere med en backuptjeneste. Traditionel backup indgår nemlig ikke i cloudtjenester som Office 365.

4 november 2018

Er du sikker på, at du har backup i skyen?

Cloudtjenester er normalt et sikrere og billigere alternativ til at tage sig af IT-driften og IT-vedligeholdelsen lokalt. Men mange glemmer, at cloudtjenester ikke omfatter traditionel backup.

3 november 2018

Beskyt din computer med Windows Defender

Sikkerhedsprogrammet Windows Defender forsvarer din computer mod alle typer cyber-angreb og virus. I denne artikel fortæller vi, hvordan du tilpasser Windows Defender til dine behov.

31 oktober 2018

Hold styr på licenser med Dustin Appmarket

Betaler du for meget for dine softwarelicenser? Kontakt os, så fortæller vi dig, hvad du kan spare på abonnementerne med cloud-baseret software og tjenester i stedet for at have dine egne servere og softwarelicenser.

26 oktober 2018

Microsoft Teams – et nyt værktøj til mere effektivt samarbejde

En stor fordel ved Teams sammenlignet med konkurrenterne er, at det er integreret med Office 365. Men der er også andre sider ved Teams, som er værd at fremhæve. Her nævner vi nogle eksempler.

26 oktober 2018