Velkommen til vores vidensbank

Lad dig inspirere og læs mere om de seneste IT-trends.

Det er bedre at leje end at eje

En smidig mobilløsning, bedre økonomi og et skridt hen imod øget miljøhensyn var nogle af fordelene, da ManpowerGroup Solutions valgte at leje ­telefoner af Dustin.

10 december 2018

Fuld kontrol over virksomhedens iOS-enheder

Trådløs overvågning, låsbar MDM-registrering og grundlæggende installationer på plads, før mobiltelefonen tages ud af forpakningen. Det er nogle af fordelene ved Apples Device Enrollment Program (DEP).

10 december 2018

Vælg den rette bærbare computer

Med hundredvis af bærbare computere i sortimentet kan det være svært at vide, hvor man skal starte. Vi har derfor lavet en guide for at hjælpe dig med at vælge den rette enhed ud fra dine behov.

26 oktober 2018

5G – Sådan fungerer næste generation mobilteknologi

Næste generation mobilnet er hurtigere og smartere end 4G. Men det største løft ved 5G handler ikke om det mobile kontor eller Netflix i bussen. Det handler om mulighederne for industrielle applikationer.

16 august 2018

Med de rigtige apps i bagagen

At være på forretningsrejse er ingen ferie. Men det kan være både nemt og rart. Den, der har de rigtige apps på mobilen, er altid et skridt foran.

23 juli 2018

5 smarte gadgets til arbejde på farten

Når solen siknner er det trist at sidde på kontoret. Hvorfor ikke tage arbejdet med sig til et hyggeligere sted? Her er fem smarte gadgets, der gør det muligt for dig at arbejde smartere, når du er på farten.

4 juli 2018

Unboxing med alt på plads

At administrere nye mobiltelefoner er ofte en langsommelig og besværlig opgave. Nu er Apple kommet med en løsning, som gør, at du kan konfigurere virksomhedens smartphones allerede inden unboxing.

29 november 2016

Bliv mere effektiv – bliv mobil.

Både virksomheder og ansatte efterspørger muligheden for at være mere mobile i hverdagen. Men det er vigtigt at huske, at alle ansatte ikke har brug for den samme IT-løsning, lyder det gode råd fra Dell.

27 september 2016