Velkommen til vores vidensbank

Lad dig inspirere og læs mere om de seneste IT-trends.

Den ultimative skærmguide

Hvad der er den rigtige skærm for én medarbejder, kan være helt forkert for en anden. Alt afhænger af, hvad man bruger computeren til. Sådan vælger du de rigtige skærme til din virksomhed.

6 april 2020

Værktøjer til moderne samarbejde

Med sin kombination af viden om computerskærme og erfaringer fra pc-markedet har Dell udviklet produkter til den moderne samarbejdsflade. Det er et sted, hvor mennesker kan mødes, udveksle idéer og udvikle sig sammen.

3 april 2020

Derfor vælger flere og flere at købe netværk som tjeneste

Netværket er virksomhedens livsnerve. Hvis det ikke fungerer, kan man ofte slet ikke arbejde i virksomheden. Derfor vælger flere og flere at købe netværk som en tjeneste.

2 april 2020

5 gode argumenter for at købe netværk som tjeneste

Der er mange fordele, men nogle er vigtigere end andre. Vi har samlet 5 argumenter for, hvorfor du ikke skal investere i dit eget netværk men i stedet købe netværk som tjeneste.

2 april 2020

Syv skærme der skiller sig ud

Uanset om du vil have den bedste skærm til billedredigering, den skarpeste opløsning eller bare kontorets største skærm, så vil du helt sikkert kunne finde din favorit her.

27 marts 2020

5 smarte gadgets til arbejde på farten

Her er en liste med ting, som hjælper dig med at komme væk fra det scenarie og i stedet arbejde hurtigere, mere ergonomisk og effektivt derhjemme.

26 marts 2020

Sådan holder du styr på klienterne med Modern Workplace

Modern Workplace er præcis, som navnet siger – en komplet løsning til en moderne arbejdsplads, der tager hensyn til både produktivitet og sikkerhed.

20 marts 2020

Xerox vil hjælpe sine kunder med at træffe bæredygtige valg

Når man taler om printere og bæredygtighed, ender man nemt med at diskutere printeren og forbrugsstofferne. Men for Xerox handler det ligeså meget om at uddanne og støtte brugeren i at bruge printeren på en mere bæredygtig måde.

16 marts 2020