Velkommen til vores vidensbank

Lad dig inspirere og læs mere om de seneste IT-trends.

Sådan lægger du grunden til virksomhedens IT-sikkerhedsarbejde

IT-sikkerhedstruslerne bliver stadig flere i takt med, at de cyberkriminelle bliver mere professionelle. Vi guider dig til både teknologien og principperne bag et moderne IT-sikkerhedssetup.

24 januar 2020

Fordelene ved en mobil arbejdsplads

Forskerne er enige: Vi er mere produktive, når vi ikke skal sidde på kontoret og arbejde hele tiden. Det er der flere forklaringer på.

15 januar 2020

9 tips til en mere sikker mobil arbejdsplads

Her er et par tips til, hvordan du kan få et mere sikkert IT-miljø, når flere og flere brugere arbejder andre steder end på kontoret.

15 januar 2020

Skab balance i dit digitale liv

Digitaliseringen får ofte skylden for den øgede stress i samfundet. Men er det virkelig teknologien i sig selv, der giver stress? Og hvordan kan man få en bedre digital balance i livet?

13 januar 2020

Sikkerhed som konkurrenceparameter

Lone Flohr er CEO ved Combitech i Danmark og ved, hvordan man prioriterer IT-sikkerheden for at balancere trusler og muligheder.

13 januar 2020

Betal kun for den kapacitet, du bruger

Ved at købe netværk som en tjeneste, NaaS, opnår du et stabilt og sikkert netværk til en fast pris. Sådan foregår det.

13 december 2019

Workstations ifølge Dell

En workstation er så meget mere end bare en kraftfuld computer. Den er bygget til at være ekstremt pålidelig og er ofte særligt konstrueret til de applikationer, den skal køre.

12 december 2019

Fire trin til at komme i gang med at arbejde med AI

AI kan føles abstrakt og svært at få hold på – men skridtet fra buzzword til konkret værdi for din virksomhed er ikke lang. Sådan her kan du begynde dit første AI-projekt.

27 november 2019
Vær først med det nyeste