Velkommen til vores vidensbank

Lad dig inspirere og læs mere om de seneste IT-trends.

Virtual first stiller nye krav til arbejdspladsen

En stresset indførelse af samarbejdsværktøjer kan medføre digital stress og flaskehalse i en organisation. Hvis man skaber forståelse for, hvorfor man vælger at integrere et nyt værktøj, samt hvordan det fungerer, kan man undgå eventuel uro og dermed skabe en mere vellykket leverance.

Virtual first – vores nye virkelighed

”Virtual first”, hvor man foretrækker det virtuelle frem for det fysiske, kan være sket hurtigere, fordi den digitale arbejdsplads har fået større og større betydning i vores hverdag. Det har så medført en stigning i og bredere brug af samarbejdsplatforme, men også en stigende belastning af IT.

Sådan får du succes med at implementere samarbejdsværktøjer

Når verden går mod at blive virtual first, kræves der nye værktøjer, som gør den digitale arbejdsplads mulig. En afgørende faktor ved valg af samarbejdsværktøj er værktøjets evne til at koordinere kolleger og håndtere informationer smidigt.

Rapport & evalueringsværktøj: Resilient IT

Verden tager stormskridt mod at blive ”virtual first”. I rapporten fortæller vi, hvad du bør overveje. Derudover får du et evalueringsværktøj, der hjælper dig med at skabe de rigtige grundlæggende forudsætninger og opbygge en mere modstandsdygtig IT-organisation.

Sådan forvandler du dine data til viden

Vil du undgå af falde i den mest almindelige fælde, når det handler om data? Så brug 3 minutter på vores film ”How to turn data into insights.”

Sådan vælger du den rigtige skolecomputer

Processor, operativsystem og batteritid. Der er mange aspekter at tage hensyn til ved valget af skolecomputere. Dustins skoleekspert Christer Dahlström kommer med tips til, hvordan du vælger den rigtige enhed til din virksomhed.

Klasseværelser, hvor teknologien understøtter pædagogikken

ALC-lokaler, Active Learning Classrooms, bygger på pædagogisk forskning, som viser, at viden ikke er noget, der overføres, men noget, der udvikles i samspil med omgivelserne.

Fleksibel fjernundervisning med Chromebook

I Sibbo har alle folkeskoleelever en Chromebook i rygsækken. Computeren giver mulighed for fleksible undervisningsmetoder og gemmer filerne – også ved fjernundervisning.