Velkommen til vores vidensbank

Lad dig inspirere og læs mere om de seneste IT-trends.

Nem og tryg levering af kvalitets-pc’er fra Lenovo

Dustin leverer kvalitet fra Lenovo gennem SKI-aftalen. Det er enkelt og bekvemt, og du får en leverandør, som vægter ansvarlighed.

18 februar 2019

Digitaliseringsstrategi: 5 tips til succes

Digitalisering, eller digital transformation, er højt prioriteret hos svenske IT-chefer. Det er et bredt begreb, der kan være svært at tage fat på, men Joakim Jansson, rådgiver og medforfatter af bogen Att leda digital transformation (Sådan ledes den digitale transformation) giver den bedste definition af digital transformation.

8 februar 2019

Få plads til at tænke kreativt

Med Adobe Creative Cloud samles kreativiteten ét sted for hele teamet. Samtidig er der masser af tilbehør, som giver flere muligheder i hverdagen – og med de løbende opdateringer kan IT-afdelingen få tid til andet end hele tiden at jagte de nyeste versioner af de mange programmer.

29 januar 2019

Efter GDPR: Sådan påvirkes din forretning

Juraeksperter forklarer, hvad GDPR kommer til at gælde for danske virksomheder, og hvordan den påvirker fremtidig markedsføring mod privatpersoner.

28 januar 2019

Så meget koster et datatyveri – og sådan beskytter du dig selv

22 millioner kroner. Så meget koster et datatyveri i gennemsnit ifølge den seneste undersøgelse fra Ponemon Institute. Risikoen for at blive udsat for det er større end nogensinde, men du kan minimere risikoen kraftigt med den rigtige beskyttelse.

27 januar 2019

Sådan bliver dit IT-miljø mere bæredygtigt – eksperternes bedste råd

Indkøbere af IT har et ansvar for at skabe bæredygtige IT-miljøer, der hverken belaster jordens ressourcer mere end højest nødvendigt eller bryder med menneskerettighederne. Mærkningsordninger om miljø og bæredygtighed gør det nemmere at træffe bæredygtige valg, fordi produkterne bliver kontrolleret gennem hele deres livscyklus – lige fra fremstilling og anvendelse til bortskaffelse og genanvendelse.

26 januar 2019

Derfor skal dine indkøb flyttes til EDI

Minimal håndtering og fuldt automatiserede processer for dine indkøb. Det er nogle af fordelene, hvis dit indkøbssystem kobles til Dustins EDI-integration for sortiment.

19 januar 2019

Skær omkostningerne ned med den rigtige licensstyring

Abonnementstjenester i skyen bliver mere og mere udbredte. Det har mange fordele, men desværre løser det ikke alle udfordringerne omkring licensstyring for store virksomheder. Der er stadig en del installerede licenser at holde styr på, og der er stor risiko for, at man betaler for noget, man ikke bruger.

18 januar 2019