Velkommen til vores vidensbank

Lad dig inspirere og læs mere om de seneste IT-trends.

Se helheden, når du skal vælge bæredygtigt

Mange arbejder på at træffe bæredygtige valg, når de køber IT. Vi spurgte HP’s og Dustins bæredygtighedschefer om, hvad man bør tænke på for at træffe det rigtige valg.

12 december 2018

Det helt virtuelle kontor – sådan fungerer det

Arbejde uden en arbejdsplads? Selvfølgelig, i dag findes der mange virksomheder, som dropper kontorer og mødelokaler. I stedet samarbejder de via nettet og smarte, digitale tjenester. Sådan her arbejder de.

11 december 2018

Det er bedre at leje end at eje

En smidig mobilløsning, bedre økonomi og et skridt hen imod øget miljøhensyn var nogle af fordelene, da ManpowerGroup Solutions valgte at leje ­telefoner af Dustin.

10 december 2018

Fuld kontrol over virksomhedens iOS-enheder

Trådløs overvågning, låsbar MDM-registrering og grundlæggende installationer på plads, før mobiltelefonen tages ud af forpakningen. Det er nogle af fordelene ved at styre virksomhedens iOS-enheder ved hjælp af Apples Device Enrollment Program (DEP).

10 december 2018

Klienthåndtering for det moderne kontor.

Trenden er tydelig. I de senere år er mere og mere af den lokale infrastruktur flyttet ud i skyen. Det næste, der står for tur, er selve klienthåndteringen.

10 december 2018

Pålidelige print, når du skal bruge dem.

Luk øjnene og forestil dig en arbejdsplads, hvor printeren bare fungerer, og du ikke behøver at tænke på forbrugsstoffer. Med HP's brugervenlige multifunktionsprinter og en serviceaftale kan den drøm blive til virkelighed.

10 december 2018

Klar til det nye arbejdsliv.

I et arbejdsliv, der er kendetegnet af fleksibilitet og mobilitet, har vi brug for nye værktøjer til arbejde og samarbejde. Microsoft Office 365 er bygget fra bunden med fokus på det nye arbejdsliv.

10 december 2018

Det bedste fra to verdener.

Med Meraki Go vil Cisco Meraki give mindre virksomheder en enkel og brugervenlig netværksløsning uden at gå på kompromis med sikkerheden.

10 december 2018