aI airplane arrow-down-small arrow-down arrow-left-corner arrow-left-small arrow-left arrow-right-corner arrow-right-small arrow-right arrow-up-small arrow-up arrows availability awards badge-employee bag button-click-2 button-click calendar-check calendar carrot cart-clock check-box check circle clock close cloud-2 cloud-safe clouds-download clouds-upload code coffee compact compare computer connect-network contact-user contact conversation credit-card delivery-2 delivery desk diploma doc docs document-license download dustin-symbol-innerdustin-symbol-outerdustin-symbol easy-workplace education email-recieve email-send email equality event-micro fabric folder food gallery gaming gift globen graph hamburger headphones heart heart home idea image info-attention info it key kitchen knowledge label laptop leaf list location log-in log-out lounge-zone man-woman market meeting-2 meeting meetings microsoft-365 minus mouse network-wifi-2 network-wifi network office-2 office-3 office-4 office pen phone plus popover-arrow popover-edge-arrow presentation printer question report-doc report-numbers report-stats screen search security-2 security seminar-micro-2 seminar-micro server service services settings shopping-cart-2 shopping-cart-3 shopping-cart-4 shopping-cart-5 shopping-cart silent skip-left skip-right sound speech-bubble-2 speech-bubble star-black-gray star-black star-gray star statistic-2 statistic stop storage switch-account tea-1 tea-2 time-ongoing tomato trash-bin travel upload user-minus user-plus user video-elearnings video-play-button weather-activitet workplace zoom-in zoom-out

Takeback
Miljøvenlig genanvendelse, der giver din teknologi en chance til

Giv dine IT-produkter en chance til. At genbruge elektronik er skånsomt for miljøet og kan betale sig for din virksomhed. Med vores genbrugstjeneste giver du på en nem måde dine gamle IT-produkter muligheden for et nyt liv.

Giv dine IT-produkter en chance til. At genbruge elektronik er skånsomt for miljøet og kan betale sig for din virksomhed. Med vores genbrugstjeneste giver du på en nem måde dine gamle IT-produkter muligheden for et nyt liv.

Sådan fungerer det

delivery

Levering af sikkerhedsskabe og kasser.

transportation

Transport af produkterne til vores samarbejdspartner.

identification

Afidentificering, sletning af data og opgradering af produkterne.

schools

Salg af brugbare produkter til skoler og virksomheder.

reuse

Destruktion og materialegenbrug af resten.

flexibility

Erstatning og sletningscertifikat til dig!

Bestil afhentning

Udfyld formularen for at bestille afhentning eller for at få en gratis vurdering af dine IT-produkter.

En chance til

Der er mange fordele ved at give dit gamle IT-udstyr en chance til. Der er f.eks. stor efterspørgsel på genbrugsprodukter blandt skoler. Ved at genbruge dit gamle elektronik bidrager du også til en reduceret klimapåvirkning.

163 988

Antallet af returtagninger siden 2014

3 631 000

Kg CO₂e besparelser siden 2014

En chance til

Der er mange fordele ved at give dit gamle IT-udstyr en chance til. Der er f.eks. stor efterspørgsel på genbrugsprodukter blandt skoler. Ved at genbruge dit gamle elektronik bidrager du også til en reduceret klimapåvirkning.

Sikkerhed og sletning af data

Alle dine produkter håndteres på en sikker måde af vores samarbejdspartner, som er certificeret inden for informationssikkerhed (ISO 27000) og lever op til kravene i EU’s nye databeskyttelsesforordning GDPR. Du får fuld sporbarhed på serienummerniveau og bevis på, at informationen er slettet.

Produkterne afidentificeres og harddiske samt andre lagringsmedier i computere, servere, smartphones og andre IT-produkter slettes på en sikker måde med software fra Blancco. Blanccos software er certificeret af uafhængige test- og vurderingsinstitutter og opfylder kravene inden for markedsledende sletningsstandarder. Efter sletning af data udarbejdes et certifikat, som bekræfter, at sletningen er gennemført.

Informationsbærende enheder, som ikke kan slettes vha. software, destrueres mekanisk af vores samarbejdspartner med Degauser-udstyr, og transporteres derefter til en genbrugspartner for destruktion.

Hvor meget er mine produkter værd?

Vurdering

Her får du en cirkaværdi af dine IT-produkter. Den endelige pris afhænger af faktorer som stand, model og alder. For at sikre en informationssikker håndtering af udstyret, slettes harddiske og lagringsmedier med certificeret software mod et gebyr. Hvis I ønsker hjælp med transport, så hjælper vi også gerne med det. Omkostningen baseres på antal produkter og produkttyper.

Velgørende formål

Vi hjælper gerne, hvis du vil donere restværdien af dine produkter til Verdensnaturfonden WWF og deres klimaarbejde.

Samarbejdspartner

Som samarbejdspartner til genbrugstjenesterne har vi valgt Inrego.

Inrego har ansvaret for at håndtere udstyret på en sikker måde og sikrer, at produkterne afidentificeres, samt at harddiske og andre lagringsmedier tømmes for information. De tester og ordner produkterne med målet om at forlænge deres levetid og give flere mulighed for at få adgang til IT-værktøjer. Inrego specialiserer sig i at genbruge computere, mobiltelefoner og andre IT-produkter og hjælper organisationer over hele Europa med at styrke sit bæredygtighedsarbejde. Inrego er certificeret med kvalitet ISO-9001, miljø ISO-14001, arbejdsmiljø OHSAS 18001 samt informationssikkerhed ISO 27001.

Læs mere på inrego.se

Ofte stillede spørgsmål

Vi modtager alle typer af IT-produkter, som f.eks. computere, mobiler, skærme, tablets, servere og meget mere. IT-produkterne skal ikke være købt hos os for at kunne benytte vores genbrugstjeneste.

Vi udbetaler udstyrets værdi inden for 30 dage.

Vurderingen baseres på markedspriserne på andenhåndsmarkedet for genbrugt IT.

De computere, mobiler og andre IT-produkter, som kan genbruges, videresælges til virksomheder, skoler og privatpersoner. Skoler i Norden og Europa er f.eks. en af de største købsgrupper af genbrugte computere. 90,3% af produkterne, som håndteres af Inrego, sælges i Sverige og øvrige Europa, og de resterende 10% sælges til andre dele af verden. Med Inregos program ”Ansvarlig håndtering” sikrer vi, at alt videresalg udføres på en ansvarlig måde. Programmet betyder blandt andet, at vi kun sælger produkter med en lang levetid for at modvirke eksport af e-skrot. Vi dokumenterer sporbarheden af alle produkter via serienummer. Vi stiller også krav til forhandlere og partnere, så de følger vores retningslinjer, og det følger vi regelmæssigt op på.

Produkterne sælges ikke til lande, som er kendte for at være e-waste hotspots eller underlagt handelsrestriktioner. Det er lige nu Cuba, Iran, Nordkorea, Sudan, Syrien, Ghana, Nigeria, Indien, Pakistan og Filippinerne. Listen opdateres regelmæssigt hver måned. I øvrigt overholdes alle love og forordninger ved eksport af produkter.

Alt IT-udstyr transporteres til Inregos produktionsanlæg i Täby uden for Stockholm, hvor data slettes, og produkterne testes, repareres og sælges videre.

Defekte produkter, som ikke kan repareres, sendes til elektronikgenbrug.

Det eneste, der koster, er sletning af informationer på harddiske/lagringsmedier samt logistik/transport, hvis I ønsker hjælp til det.

Har du flere spørgsmål eller funderinger? Kontakt os på [email protected]