Hej! Du bruger en gammel browser. Hvis du vil bruge alle funktionerne på vores websted, anbefaler vi, at du besøger os med en anden browser, f.eks. Google Chrome eller Microsoft Edge.

Storage
Sikker cloud-lagring tilpasset til dit eksisterende IT-miljø

Lagring af data i en cloud-tjeneste har mange forskellige navne. Det kaldes blandt andet sky-lager, STaaS (STorage as a Service), og cloud-lagring. Med cloud-storage mener vi outsourcing af kundens datalagring og drift til vores cloud-tjeneste med datacenter.

Vi håndterer og sikrer kundedata i overensstemmelse med SLA-aftalen og myndighedskrav samt med udgangspunkt i vores ISO 27001-certificering inden for informationssikkerhed. Der er mange fordele ved at outsource datalagringen til os.

Lavere omkostninger

Anskaffelsesomkostningerne reduceres væsentligt ved at vælge cloud-storage. Udviklingen inden for lagringsteknologier udløser betydelige investeringer i udstyr, licenser, drift og support for enhver virksomhed.

Hurtig og enkel skalering

Kapaciteten i cloud-storageløsningen kan nemt skaleres op eller ned efter behov, og prisen afspejler til enhver tid ændringerne. Hvis kunden sletter data, reduceres prisen, og ved vækst i datamængderne øges prisen i henhold til aftalen. Kunden kan nemt øge sine datamængder uden at foretage nye investeringer i udstyr, og uden at prisstrukturen ændrer sig. Dustin tilbyder fuld fleksibilitet i dataforbruget.

Dette indgår i tjenesten:

  • Datalagring tilpasset til dit eksisterende IT-miljø.
  • Håndtering af information i overensstemmelse med serviceaftalen, myndighedskrav og ISO 27001-certificering for informationssikkerhed.
  • Alt fra vores eget datacenter i Norge.

For dig, der:

  • Ønsker at reducere dine investeringsbehov inden for hard- og software.
  • Vil placere din datalagring ved nogen med ekspertviden og frigøre tid i IT-afdelingen.
  • Vil kunne op- og nedskalere ved behov og kun betale for det, I bruger.

Vil du vide mere?

Udfyld formularen, så kontakter vi dig. Du kan også ringe til os på 70 13 70 40.