Grundet juletravlhed kan der forekomme 1-3 dages længere leveringstid.

Antivirus as a Service.

Altid opdateret og beskyttet

I dag kan man ikke komme udenom, at antivirus er en nødvendighed på alle de enheder, som kan gå på internettet, uanset om det er servere, computere og tablets eller smartphones.

Dustin bruger et af markedets bedste antivirus-produkter og assisterer med opsætning og konfiguration samt rapporterer løbende til dig om status på servicen. Du kan være sikker på, at løsningen altid er opdateret, og at du er helt beskyttet mod de seneste trusler.

Hvad indgår i Antivirus as a Service:

Denne tjeneste fra Dustin leveres i 3 forskellige ”pakker”: Sølv, Guld og Platin.

I alle pakkerne indgår antivirus-licensen og opsætning således, at dine servere og klienter sættes op til løbende at kontrollere, om der er opdateringer til rådighed, og hvis dette er tilfældet, så installerer den pakken. I tillæg til dette fremsendes der ugentligt rapporter med angivelse af bl.a.:

  • Hvilke endpoints, der har antivirus installeret
  • Hvilke endpoints, der er opdateret med seneste AV-service pack (antivirus-definitionsfil)
  • Hvilke endpoints, der har været forsøgt angrebet af virus

I en Sølvpakke skal I selv holde øje med disse rapporter og selv igangsætte udbedring, såfremt der er noget, der har fejlet, eller alle enheder ikke er blevet opdateret (f.eks. hvis den har været uden internetadgang).

En Guldpakke indeholder alt det samme som Sølv, men i tillæg hertil, kigger vi proaktivt rapporterne igennem minimum én gang pr. uge og tager proaktivt kontakt til jer for evt. udbedring. I givet fald foretages denne udbedring efter forbrugt tid.

En Platinpakke indeholder alt det samme som Guld. Derudover inkluderes generel vedligeholdelse af endpoints. Arbejde på endpoints vedrørende virus-udbrud samt software-opgradering aftales med kunden og faktureres efter gældende listepriser.

For dig, der…

  • ikke vil bekymre dig om besværet med drift og vedligeholdelse af en antivirus-løsning
  • vil sikre et effektivt antivirus-beredskab på alle dine relevante IT-enheder – fra centrale servere til computere og tablets eller mobiltelefoner
  • vil have adgang til en fleksibel løsning med mulighed for løbende op- og nedskalering, hvor du altid kun betaler for det, du bruger, og ikke risikerer at købe dyre licenser, der ”blot samler støv på hylden”

Vil du vide mere?

Udfyld formularen, så kontakter vi dig. Du kan også ringe til os på 70 13 70 40.

Vær først med det nyeste