Private Cloud
Dit eget cloud-miljø med garanteret tilgængelighed, fleksibilitet og omkostningskontrol

Private Cloud
Dit eget cloud-miljø med garanteret tilgængelighed, fleksibilitet og omkostningskontrol

Med Private Cloud får du dit eget cloud-miljø til din virksomheds serverinfrastruktur med høj sikkerhed og garanteret tilgængelighed til én fast månedlig omkostning. Overdrag ansvaret for administration, overvågning, vedligeholdelse og support af serverparken til os. Skaler op og ned efter behov.

Dette indgår i tjenesten:

flexibility

Fleksibilitet og omkostningskontrol

Undgå at investere i fysiske servere. Betal kun for det, du bruger, og skaler op og ned efter behov.

administration

Overvågning og administration

Vi står for administration og hændelseshåndtering for din serverinfrastruktur og sikrer, at din virksomheds IT-miljø er opdateret og overvåges døgnet rundt. Alarmer identificeres og håndteres proaktivt.

support

Lokal support i verdensklasse

Få adgang til hurtig og effektiv support døgnet rundt, hele året rundt.

backup

Backup

Vi hjælper dig med at sikre dine data, uanset om de findes på en server, en klientcomputer, en mobil eller i skyen.

availability

Tilgængelighed

Vi har 99,9 % tilgængelighed på vores hosting-tjenester. Moderne teknologi, kompetente konsulenter og pålidelig redundans sørger for, at dit IT-miljø altid er tilgængeligt.

green electricity

Grøn strøm

Vores avancerede datacentre drives udelukkende af grøn elektricitet, og vores generatorer bruger miljøvenlig diesel. Strømforbruget er inkluderet i tjenesten.

Avanceret datacenter og selvbetjeningsportal

Tjenesten leveres fra avancerede datacentre, der er sikkerhedsklassificeret efter branchestandarder. Altid med fuld backup, genoprettelse af data og indbygget redundans.

I vores selvbetjeningsportal kan du se i realtid, hvor mange ressourcer virksomheden bruger, og skalere op eller ned efter behov. Du betaler kun for det, du bruger.

Proaktiv IT-drift og
lokal support

Når du vælger at placere din virksomheds serverinfrastruktur hos os, får du adgang til proaktiv drift og lokal support i verdensklasse til faste månedlige omkostninger. Du får også håndtering, administration og hændelseshåndtering af din serverinfrastruktur.

Vores konsulenter sørger for, at dit IT-miljø hele tiden opdateres og altid er tilgængeligt og overvåget alle døgnets timer. Fremtidige fejlkilder og alarmer identificeres og håndteres proaktivt. Hvis uheldet skulle være ude, tager vi det fulde ansvar og løser problemet.

Lyder dette interessant? Kontakt vores specialister!

Få inspiration

Infrastruktur
Trendrapport: Cloud

I den digitale verden er mere eller mindre alt koblet op til skyen. Hvordan skal din virksomheds cloud-konfiguration se ud, og hvad skal overlades til samarbejdspartnere? Hent vores trendrapport ”Cloud” og læs mere.

Infrastruktur
Fem tips til succes i skyen

At købe cloud-tjenester lyder superenkelt, men vejen dertil er ikke altid uden bump. Tips til at lykkes: En præcis nulstat-analyse, en projektplan for at nå dine mål og et optimeret cloud-miljø.

Infrastruktur
Fokus på virksomheden

Da GDLs moderselskab besluttede at lægge IT ud til datterselskaberne i Sverige og Danmark, ansatte man Carl Terneus som IT-chef. Han valgte Saldab, der er en del af Dustin Group, som sin IT-partner.

"Det har været værdifuldt at kunne skalere op og ned."

– Kaspar De Linde, Senior instructor, FURUNO Maritime Training.

Læs hele interviewet og se filmen i Vidensbanken

Kaspar De Linde

Spørgsmål og svar

Modern Workplace er en digital arbejdsplads i skyen. Vælg den klient, som passer dig. Få din computer leveret færdigkonfigureret og få adgang til alt, uanset hvor du befinder dig.

Tjenesten kan anvendes af både små og store virksomheder, både ukomplicerede og komplicerede, med alt lige fra 100 til 10.000 brugere. Sammen gennemgår vi forventningerne og ser, om løsningen opfylder din virksomheds behov.

Modern Workplace er baseret på Microsoft 365 med Office 365 for produktivitet, Enterprise Mobility for enhedshåndtering og sikkerhed samt Windows 10. Få slutbrugersupport, teknisk support, løsningshåndtering og automatisk installation af enheder.

Al ny computer hardware, der understøttes af Windows 10.

Windows 10 Pro, Pro Education, Enterprise, Education med Build 1709 eller nyere.

Ja. Men det kan gøres på flere forskellige måder, alt efter hvilke krav der stilles. Modern Workplace kan fungere i det nuværende miljø, men du kan også vælge at gå direkte til skyen, lukke egne servere ned, og bruge Modern Workplace som den eneste løsning.

For at anvende Modern Configuration (AutoPilot) kræves licens til Microsoft 365 Business, Microsoft 365 E3, Microsoft 365 E5 eller Enterprise Mobility + Security.

Ja, vi kan registrere dem med Modern Configuration (AutoPilot) eller til håndtering med Modern Workplace alene.

Med Modern Workplace får du konfiguration, compliance og sikkerhed for alle dine Windows 10-enheder med de funktioner, som Microsoft Intune giver adgang til. Vi administrerer, tager imod advarsler og tilbyder support.

Vi kan idriftsætte slutbrugerløsninger til virksomhedens ERP- eller forretningssystem i Modern Workplace. Det eneste, det kræver, er plads til ERP- og forretningsservere, noget som vores tjenester Private Cloud og Public Cloud kan hjælpe til med.

Med Modern Workplace følger onboarding med konfiguration af basisindstillinger for at det kan gå hurtigt med at komme i gang at bruge løsningen. I takt med at du får brug for flere funktioner, hjælper vi dig med konfigurationen.

Vil du vide mere om tjenesten?

Udfyld formularen, så kontakter vi dig. Du kan også ringe til os på 70 13 70 40.