Netværk.

Opkoblet til fremtiden

Med hjælp af vores smarte netværkstjenester er dine brugere altid opkoblet via en sikker forbindelse, uanset om de skal kommunikere via et lokalt eller trådløst netværk.

Vores eksperter hjælper dig med at møde dagens høje krav til til et sikkert, stabilt og brugervenligt netværksmiljø. Vi tilbyder alt fra design og implementering af nye netværksløsninger til opfølgning, drift og support. Med vores smarte netværkstjenester får du en professionel løsning, som er designet til lige præcis din virksomhed. Du slipper helt for at tænke på dit netværk.

Hvis du vælger at købe en tjeneste til en fast månedlig ydelse, indgår hardware, licenser og vores kompetencer.

  • Eksperthjælp til design af et netværk, som passer til jeres behov
  • Altid opkoblet med overvågning og support
  • Nemt at op- og nedskalere

Network as a Service

Vores tjeneste Network as a Service (NaaS) betyder, at vi sørger for overvågning, opdatering og vedligeholdelse af dit lokale netværk. Vi holder din virksomhed opkoblet - døgnet rundt, året rundt.

Wifi as a Service

Med WiFi as a Service kan dine brugere arbejde trådløst, hurtigt og effektivt. Vi overvåger og opdaterer dit netværk og holder din virksomhed opkoblet.

Vil du vide mere?

Vi giver gerne gode råd og hjælper dig med at finde den rette tjeneste eller løsning til din virksomhed. Udfyld formularen på næste side, så vil en af vores eksperter kontakte dig. Du kan også ringe til os på 7013 7040.

Infrastruktur
Netværk uden problemer

I vore dage med cloud-tjenester er et pålideligt netværk vigtigere end nogensinde. Mange virksomheder vil hurtigt kunne skalere deres platform op efter behov og samtidig holde omkostningerne under kontrol. Løsningen? At købe sit netværk som en tjeneste.

Infrastruktur
Smidig netværksløsning i fitnesscenteret

Actic ville have en stabil og fleksibel løsning til internet og WiFi i sine 182 bade- og fitnesscentre - en løsning, der kunne bidrage med værdi til forretningen. Alt skulle kunne styres af kun fem heltidsansatte.

Infrastruktur
Guide: Sådan bliver din virksomhed mobil

Nutidens teknologiske muligheder gør det nu lettere end nogensinde at skabe det digitale, mobile kontor og tilbyde medarbejderne friheden til at arbejde hvor og hvornår, de vil. Vejen til målet ser dog forskellig ud for forskellige virksomheder, og i denne guide vil vi fortælle om alle de ting, der skal være på plads – fra teknologi til organisation.