Netværk.

Opkoblet til fremtiden

Med hjælp af vores smarte netværkstjenester er dine brugere altid opkoblet via en sikker forbindelse, uanset om de skal kommunikere via et lokalt eller trådløst netværk.

Vores eksperter hjælper dig med at møde dagens høje krav til til et sikkert, stabilt og brugervenligt netværksmiljø. Vi tilbyder alt fra design og implementering af nye netværksløsninger til opfølgning, drift og support. Med vores smarte netværkstjenester får du en professionel løsning, som er designet til lige præcis din virksomhed. Du slipper helt for at tænke på dit netværk.

Hvis du vælger at købe en tjeneste til en fast månedlig ydelse, indgår hardware, licenser og vores kompetencer.

  • Eksperthjælp til design af et netværk, som passer til jeres behov
  • Altid opkoblet med overvågning og support
  • Nemt at op- og nedskalere

Network as a Service

Vores tjeneste Network as a Service (NaaS) betyder, at vi sørger for overvågning, opdatering og vedligeholdelse af dit lokale netværk. Vi holder din virksomhed opkoblet - døgnet rundt, året rundt.

Wifi as a Service

Med WiFi as a Service kan dine brugere arbejde trådløst, hurtigt og effektivt. Vi overvåger og opdaterer dit netværk og holder din virksomhed opkoblet.

Vil du vide mere?

Vi giver gerne gode råd og hjælper dig med at finde den rette tjeneste eller løsning til din virksomhed. Udfyld formularen på næste side, så vil en af vores eksperter kontakte dig. Du kan også ringe til os på 7013 7040.

article cover photo

Infrastruktur

Hvad er fordelene ved et cloud-administreret netværk?

Cloud-administreret netværk giver masser af fordele sammenlignet med traditionelle løsninger. Har du udskiftet dit gamle netværk endnu?

23 maj 2019
article cover photo

Infrastruktur

Fokus på virksomheden

Da GDLs moderselskab besluttede at lægge IT ud til datterselskaberne i Sverige og Danmark, ansatte man Carl Terneus som IT-chef. Han valgte Saldab, der er en del af Dustin Group, som sin IT-partner.

28 juni 2018
article cover photo

Infrastruktur

Randers Realskole etablerer hurtigt, stabilt og ’elev-sikkert’ Aruba-netværk

Randers Realskole er med sine næsten 1.200 elever Danmarks største privatskole. De sidste mange år har skolen haft en aktiv strategi om at være helt i front på IT-området, og i dag foregår der undervisning i 70 lokaler.

19 juni 2018