Grundet juletravlhed kan der forekomme 1-3 dages længere leveringstid.

Netværk.

Opkoblet til fremtiden

Med hjælp af vores smarte netværkstjenester er dine brugere altid opkoblet via en sikker forbindelse, uanset om de skal kommunikere via et lokalt eller trådløst netværk.

Vores eksperter hjælper dig med at møde dagens høje krav til til et sikkert, stabilt og brugervenligt netværksmiljø. Vi tilbyder alt fra design og implementering af nye netværksløsninger til opfølgning, drift og support. Med vores smarte netværkstjenester får du en professionel løsning, som er designet til lige præcis din virksomhed. Du slipper helt for at tænke på dit netværk.

Hvis du vælger at købe en tjeneste til en fast månedlig ydelse, indgår hardware, licenser og vores kompetencer.

  • Eksperthjælp til design af et netværk, som passer til jeres behov
  • Altid opkoblet med overvågning og support
  • Nemt at op- og nedskalere

Network as a Service

Vores tjeneste Network as a Service (NaaS) betyder, at vi sørger for overvågning, opdatering og vedligeholdelse af dit lokale netværk. Vi holder din virksomhed opkoblet - døgnet rundt, året rundt.

Wifi as a Service

Med WiFi as a Service kan dine brugere arbejde trådløst, hurtigt og effektivt. Vi overvåger og opdaterer dit netværk og holder din virksomhed opkoblet.

Vil du vide mere?

Vi giver gerne gode råd og hjælper dig med at finde den rette tjeneste eller løsning til din virksomhed. Udfyld formularen på næste side, så vil en af vores eksperter kontakte dig. Du kan også ringe til os på 7013 7040.

Infrastruktur
Betal kun for den kapacitet, du bruger

Ved at købe netværk som en tjeneste, NaaS, opnår du et stabilt og sikkert netværk til en fast pris. Sådan foregår det.

Infrastruktur
Investér ikke i eget netværk

Netværket er virksomhedens livsnerve. Hvis det ikke fungerer, kan man ofte slet ikke arbejde i virksomheden. Derfor vælger flere og flere at købe netværk som en tjeneste.

Infrastruktur
Vores mest almindelige netværksfejltagelser

Netværket er virksomhedens livsnerve. Hvis det svigter, så ryster hele virksomheden. Sørg for, at du ikke begår disse fejltagelser.

Vær først med det nyeste